duminică, 12 septembrie 2010

Tragand linia..

Am facut o colectie mica de comentarii spumoase, zemoase, dar cel mai important, pline de iesiri necontrolate. Nu sunteti in stare sa va asumati spusele, sunteti niste lasi, iar in ochii mei, exact asa cum va prezentati, niste anonimi. Va astept cu mare drag refularile, va inteleg, va frustreaza parintii, prietenii, tara si societatea (putin imi pasa).
Lectura placuta:

sunteti atat de proaste amandoua, incat imi vine sa vars. doua pitipoance cu ifose de mari doamne. doua inculte care fac pe desteptele. Tarfe de doi lei intrigante, despartiti cupluri si stricati prietenii. ruga-ti-va sa nu va intalniti cu mine ca va rup in bataie zdrenetelor!!!

lool
mda..e putin exagerat iesaew ..poate plictisite,naive,,stupide uneori ,,dezorientate,, cand dau de greu se plang pe blog ca viata e grea..
duduile vor dragoste adevarata ..dar umbla numai dupa pustani cu buzunarul gros de tati si mami :)))

fratilor va spun eu de proastele astea 2,sunt niste sarace care umbla cu haine imprumutate de la prietene pe care le pupa n cur,nu umbla cu baieti cu bani.Sunt ahtiate dupa faima...mai lasati le 2 ani k se trezesc pe la 23,24 :))

ma pis pe lupoaica ta :)))))

Chiar nu v-ati dat seama pana acum ca sunteti niste L E S I N A T E cu bani de la tati si mami ??? Sa ajungeti voi sa cunoasteti grijile vietii si dup-aia sa vorbiti despre iubire, asteptari si chestii de viata.
P.S. Nu, nu sunteti dive, stati linistite :))

vorbesti ca tovarasa educatoare din perioada gri a istoriei noastre.
suferi prea mult si incerci "sa faci diferenta", insa n-ai inteles ca de fapt NU asa reusesti sa schimbi ceva.
esti, cum s-ar spune la noi in fata blocului, o bomba intelectuala cu un parfum sec.

suntetzi dea pula ambele

Si...cam atat.
Facand rezumatul, tin sa multumesc ptr prezenta pe blog prietenilor nostrii, lui Ionut,lui Kaos Moon, Joker, Dumnezeu , Anonimului Fricos, lui Goat si altora. Tragand linia, am avut mai multe comentarii pertinte, mai multe prezente amuzante si benefice, multe pareri la obiect.
Si concluzia? Daca nu va place, zau n-are rost sa va incarcati energetic negativ si sa cititi. Mai mult, genul de comentariu exemplificat mai sus, denota frustrare. Oamenii frustrati nu au ce sa-i invete pe altii in afara de minunata arta a urii.
Impartasiti dragoste si acceptare scumpii mei. Altfel, involuam.


A voastra blonda.

4 comentarii:

  1. Ala cand sunteti amenintate cu bataia e cel mai tare. Si eu nu inteleg ce e rau in a imprumuta haine de la prieteni. Pana la urma sharing is caring, nu? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne Doamne cata lume frustrata si penibila! Si da....aia cu bataia e cea mai tare :)))))) pfff....sunt speechless...

    RăspundețiȘtergere
  3. Omfg din cate am vazut ati avut parte de ceva VIZITATORI CARE AU FOST MALTRATATI SAU VIOLATI IN TIMPUL COPILARIEI....no comment.....

    RăspundețiȘtergere
  4. frustrarea şi invidia sunt caracteristice celor fără cultură,proşti dacă mai adaugi limbajul de mahala opţii vedete tipice promovate la români vezi sexybrasoveanca, nikita, fernando...mişto blog take care şi urări de bine de la Arad

    RăspundețiȘtergere