joi, 1 iulie 2010

Ocupatii si Ocupatiuni.

Observ din ce in ce mai des si cu din ce in ce mai multa placere, faptul ca cei din jurul meu au o activitate coditiana, alta decat a sta la cafenea.
Din ce in ce mai multi oameni au proiecte individuale, deja vad un pic de interes pentru ceea ce inseamna viitorul lor. Am observat lucrul asta pe facebook, pe zi ce trece, tot mai multi prieteni de-ai mei isi pun poze de la locul de munca, din calatorii de business, cu produsele lor, operele lor. Am inceput sa primesc foarte multe invitatii la evenimente organizate de prietenii mei, lucru incantator. Imi place sa vad oameni cu preocupari reale si pasiuni!
In sfarsit ne maturizam cu adevarat, nu mai avem poze doar de la mare, de la munte, din fata Rexului, de pe Kudos sau din Dorobanti. In sfarsit, ne-am gasit alt scop decat mersul in cele mai tari cluburi din tara; anume crearea, fie ea si cu pasi timizi,a unui viitor. Felicitari celor care si-au descoperit pasiunile si celor care si-au aratat devotamentul fata de un job. Cateva palme virtuale celor care inca isi impart timpul intre oglinda din dormitor, cafeneaua de fite, strandul din oras si excursia anuala obligatorie la Mamaia. Nu zice nimeni ca nu e normal sa le faceti si pe astea, dar e total nesanatos sa le faceti doar pe astea.



A voastra Blonda

11 comentarii:

  1. vorbesti ca tovarasa educatoare din perioada cealalta.
    suferi prea mult si vad ca incerci "sa faci diferenta", insa nu ai inteles ca NU asa o sa schimbi ceva.
    esti, cum s-ar zice la noi in fata blocului, o bomba cu miros intelectual urat.

    RăspundețiȘtergere
  2. vorbesti ca tovarasa educatoare din perioada gri a istoriei noastre.
    suferi prea mult si incerci "sa faci diferenta", insa n-ai inteles ca de fapt NU asa reusesti sa schimbi ceva.
    esti, cum s-ar spune la noi in fata blocului, o bomba intelectuala cu un parfum sec.

    RăspundețiȘtergere
  3. Te balbai? vrei sa-ti sterg eu unul dintre comentarii?
    Arata-mi calea cea dreapta si te voi urma in demersul tau!!! Tu esti calea!
    Oricum, din start, faptul ca jignesti din spatele anonimatului, iti anuleaza complet pertinenta...invatam sa ne asumam spusele?

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu, nu o luase din prima, de-aia am postat de 2 ori, si n-ar trebui sa te intereseze atat de mult cine sunt, nici macar din vedere nu ma cunosti... (eu va cunosc din vedere pe amandoua). Sunt Catalin din Bucuresti, acum ca stii, te ajuta cu ceva ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Dragelor,
    Se pare ca nu intelegeti ca fiecare om in viata asta isi face propria cale. Daca voi alegeti sa faceti firma cu fotolii, foarte frumos din partea voastra. Nu va vad insa niste experte in ale vietii sa dati voi lectii altora, asa ca mai usor cu sugestiile.
    Cunosc atatia oameni care si la 30 de ani ies prin cluburi si duc o viata buna si financiar si personal. Altii, dimpotriva sunt foarte dedicati jobului si nu duc o viata tocmai echilibrata.
    Toate vin cu timpul, nu va mai grabiti sa trageti concluzii.

    RăspundețiȘtergere
  6. Bravo roscato, incet-incet ne facem echipa aici si le inchidem blogu' pana la urma. De-abia astept >:)

    RăspundețiȘtergere
  7. :) @ Catalin: Nu ma intereseaza cine esti, poti sa-mi fii si coleg de banca. Am alergie la oamenii brutali fara motiv care insa nu au curajul sa-si asume ideile. Vrei sa ma jignesti, este alegere ta, dar macar fa-o ca un om cu colona, uitandu-te drept in ochii mei si nu din spatele unei masti. Vrei sa ne inchizi blogul, sigur,este si asta o ocupatie. Insa ma intreb sincer, ce motive ai avea. Oricum, violenta verbala si fizica nu sunt de niciun fel o calitate, dar daca vrei sa faci caz de ele, este iar alegerea ta. Daca iti deranjat atat de tare cotidianul, incat simti nevoia sa iti consumi energia si sa ne "inchizi" iti multumesc pentru rolul pe care ni l-ai dat si iti urez succes.
    @Roscata: Nu spun ca sunt exemplu, spun ca ii apreciez pe cei care au si alte ocupatii decat cea de a-si posta poze zilnic din cafenelele in care merg. Astept sa merg la spanzuratoare pentru impertinte de a incuraja initiativa de orice fel. N-am dat nicio lectie, nu am jignit, nu am injurat. Mi-am dat cu parerea. Sincere regrete.

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi asum spusele cu cea mai mare responsabilitate si nu ma feresc de identitati reale, insa nu le vad scopul aici, drept dovada postul tau anterior.
    dorinta mea de a va inchide blogul nu implica lipsa lui fizica, ci continutul lui educational de tot rahatul.(da, iar sunt brutal).
    violenta cu tine? esti prea delicata pt asa ceva si nu mi-as ierta o asemenea greseala de a-ti bulversa "viitorul trecutului"
    p.s. ai dat o lectie si ai judecat. in caz contrar, cele doua palme virtuale au fost date pt ce? in subsidiar ai judecat si ai incercat sa educi.

    RăspundețiȘtergere
  9. Chiar te rog sa-ti asumi faptul ca tu, Catalin Si-nu-stiu-cum crezi despre mine, Laura Lungu, ca sunt o L E S I N A T A care, in plus peste toate arogantele, isi permite sa incurajeze si sa admire orice initiativa proprie sau pasiune.
    Tu iti dai seama ce fel de discurs ai criticandu-ma pentru faptul ca nu-i stimez pe cei care, cu toate ca au trecut de mult de varsta liceului, stau cu burta la soare toata ziua?

    RăspundețiȘtergere
  10. Dear ms. Long,
    critic superioritatea, suficienta si superficialitatea cu care crezi ca cineva se va urni din loc doar pt ca ai avut tu o sclipire de geniu in care ai realizat ca lumea... chiar face ceva?! oaaau!! encore encore, we want more !
    Yours faithfully,
    Jean

    RăspundețiȘtergere
  11. :))))) continuati, va rog !

    RăspundețiȘtergere