joi, 1 iulie 2010

Recomandare

Mai mult ca sigur v-ati confruntat in ultima vreme cu asa-zisele coincidente. Un val de intamplari care te-au trezit ca apa rece dimineata si te-au pus serios pe ganduri in legatura cu spiritul nostru si cu lumea in continua transformare.
Ca sa va lamuriti ce inseamna toate acestea si de ce pronuntam din ce in ce mai des cuvantul "dubios", va recomand cartea Profetiile de la Celestine, scrisa de James Redfield. Este scrisa simplu, elegant, usor de citit si urmarit. Un fel de basm din care inveti despre suflet, despre spirit, istorie culturala s.a.m.d.

Lectura placuta! Astept feedback-uri.



Bruneta

Un comentariu:

  1. In primul rand, cred ca nu exista coincidente! Nimic nu este intamplator! Orice eventiment care ti se intampla, ti se intampla cu un scop! Este o lectie pe care trebuie sa o inveti! Orice persoana pe care o intalnesti, nu o intalnesti intamplator si in mod sigur nu o intalnesti pentru prima data!(asta e un alt subiect care tine de reintrupare)Totul este conform unui plan bine stabilit, pe care trebuie sa incercam sa-l descifram, sa-l intelegem si sa-l urmam! Este o prostie sa credem in fatalitate si sa nu avem nicio reactie! Toti cei care cred in fatalitate, nu sunt constienti de Liberul Arbitru! Orice/oricine ar fi acolo sus, despre care ei cred ca este Coordonatorul, face de toate, dar un singur lucru nu face: nu incalca Liberul Arbitru!! Coincidentele, faptele intamplatoare sunt lucruri care ne atentioneaza si trebuie sa facem ceva! Toate aceste coincidente ne avertizeaza ca trebuie sa intelegem semnalele-mesaj pe care le primim,ca trebuie sa lucram asupra destinului nostru, ca trebuie sa progresam in aceasta existenta! Ca de fapt, de asta am venit pe Pamant: in afara de Misiunea Personala a fiecaruia, ceea ce trebuie sa facem este sa elevam, sa progresam! Anonimul Fricos

    RăspundețiȘtergere