vineri, 16 iulie 2010

Romanisme II

Traim, in caz ca nu v-ati dat seama, intr-o tara de idioti tari in gura, infatuati si, poate cea mai mare calitate dintre cele enumerate, prosti.
Acum cateva zile m-am dus cu tata la posta sa completam cererea oficiala de eliberare cazier. Aveam o cerere tip, un exemplu clar pus undeva la vedere, completat atat pe fata cat si pe verso.
Tata isi uitase ceva in masina asa ca a lipsit o clipita.
Intra un pustan in posta, se uita la mine, comenteaza ceva cum ca sunt o curva ( e ok, e din cauza culorii parului) si isi ia si el o cerere-tip . Se uita la model, la cererea din mana lui si isi mai ia inca una. Completeaza fata unei cereri si verso-ul celeilalte si se pune la coada, in fata mea. Nici n-am protestat, n-aveam chef de scandal in posta.
Vine tata inapoi, ajunge prostanacul in fata oficiului si realizeaza ca in loc sa completeze fata-verso completase o cerere pe fata si alta pe verso. Pleaca din rand, trece pe langa mine, imi sopteste o vorba de bine cum ca-s combinata cu batrani si se pune iar pe completat.
Concluzia? Nu stiu, sa o trageti voi, mie deja mi se pare firesc si sunt total imuna.



Blonda

5 comentarii:

  1. Bine ca nu i-ai raspuns o chestie de genul: "n-ai tu fata de mine, bai ... ciocoflendere!".

    Daca faceai asta, vedea ca te ataci si incepea sa continue cu diverse apelative.

    E bine ca ai nervi de otel - uneori mie imi cam scapa pumnul spre figurile lor. Nu stiu... e un tic. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Hahaha imi plac povestile de zi cu zi din Romania! De la departare chiar par povesti, cand le traiesti in fiecare zi parca nu mai e asa de amuzant. Hai in strainatate!

    RăspundețiȘtergere
  3. trista imagine a Romaniei, dar asta e... unde sa ne ascundem de ea?!

    ai facut f bine ca nu ai zis nimic - nu ar fi fost nimic de rezolvat, de lamurit, de pus la punct.

    orice vorba, oricat de chibzuita si binevoitoare, nu ar fi avut - foarte probabil - decat efectul contrar in cazul unui personaj precum cel descris.

    ***

    cat despre reproduceri, sub o forma sau alta, a imaginilor triste din Romania si in strainatate, e bine sa ai in vedere ca nu o sa scapi de asa ceva, oriunde te-ai duce:

    http://munteanuk.blogspot.com/2011/01/urme-romanesti-pe-cuprinsul-uk-8.html

    RăspundețiȘtergere