joi, 1 iulie 2010

Tu te?

Eu m-am vaccinat impotriva cancerului de col uterin. Vaccinul are 3 doze, am facut-o ieri pe prima, urmeaza a doua doza in august si ultima in februarie din cate imi amintesc. L-am facut gratuit, cu toate ca in mod normal costa 1500 lei pentru ca multe fetite si-au refuzat vaccinul din scoala. Prin urmare, daca iti doresti sa te vaccinezi si n-ai HPV, te duci la doctorul de familie, faci cerere si cel mai probabil te vei vaccina gratuit.
Recunosc ca am fost groaznic de speriata si ca era sa lesin de frica, dar asta sunt eu. Imediat dupa vaccin, am inceput sa vad negru si m-am intins pe un pat, dar asta doar pentru ca prefer sa vorbesc in fata a 1000 de oameni decat sa fiu in preajma unui ac.Voi sper ca sunteti ceva mai maturi ca mine, totusi:)
Am auzit vorbindu-se mult despre efectele secundare inca nestiute ale acestui vaccin. Sunt cobaiul vostru, daca imi mai creste inca un san pe spate, fiti siguri ca o sa va anunti. Pana atunci, sigur nu fac cancer de col.


A voastra Blonda

4 comentarii:

  1. 2 fete au murit in america datorita acestui vaccin. just sayin...

    RăspundețiȘtergere
  2. si daca nu ai dat bani pe el, trebuia sa cumperi unul pt cineva mai saracut....ca tot am citi azi despre ceea ce te plangi si ca romanii nu se schimba si ca lumea te percepe altfel decat esti...

    RăspundețiȘtergere
  3. In primul rand, au ramas foarte multe doze de vaccin refuzate, asa incat oricine are acces la ele, indiferent de situatia financiara.
    In al doilea rand, nu stiu despre tine, dar mie 1500 de ron nu mi se pare o suma pe care as da-o cu mare usurinta din buzunar. Indiferent de destinatie. Cu atat mai mult cu cat oricine se poate vaccina gratuit.

    RăspundețiȘtergere
  4. "sigur nu fac cancer de col"?!?!?!?!?!?!?!?!?!

    absolut nimic nu este 'sigur' pe lumea aceasta in afara de moarte, si - pt cine are siguranta credintei - de Înviere.

    pana acolo, orice se poate intampla, oricui...

    si chiar de ar fi cineva 'sigur' ca nu face un tip de cancer, mai sunt atatea forme ale acestei boli, plus atatea si atatea nenorociri pe lume, impotriva carora nu exista 'siguranta' :-(

    ***

    http://www.adevaruldespreavort.ro/ce-spune-stiinta-medicina/67-vaccinul-anti-hpv-gardasil-silgard-material-informativ-referitor-la-vaccinul-anti-hpv-gardasilcervarix-gardasil-varianta-americana-in-romania-este-cunoscut-sub-numele-de-silgard-vaccinul-impotriva-cancerului-de-col-uterin-un-vaccin-periculos

    RăspundețiȘtergere