sâmbătă, 5 februarie 2011

Aţi simţit?

Nu de puţine ori în ultima vreme văd persoane care nu dau doi bani pe intimitate, recunoştiinţă sau bun-simţ. Trăim într-un mediu în care respectul, liniştea şi "existatul" pur şi simplu sunt privite ca nişte fapte total seci.
Nu vrem să recunoaştem când suntem trişti sau dezamăgiţi, ne ascundem după măşti care mai de care mai vesele şi mai rebele, pentru ca mai târziu când suntem singuri să plângem şi să nu înţelegem de ce. Însă, adevarata schimbare vine odata cu acceptarea stării pe care o avem! Parcă suntem necopţi! Am fi avut atâtea motive să evoluăm pe planul ăsta dat fiind faptul că orice altceva evoluează în jurul nostru. Cu cât trece timpul, cu atât ne tâmpim, nu conştientizăm adevăratele frumuseţi care ne înconjoară. Nu apreciem iubirea din jur sau iubirea de departe, ne materializăm într-o lume deja prea mult materializată.
Nu ne iubim, nu ne respectăm, nu ne conştientizăm..Simţim că ceva nu e bine, dar dăm vina pe bani, pe iubit, pe părinţi, când de fapt..răspunsul e în noi..
Nu ştiu care e metoda, care sunt paşii..nu cred că sunt setate by default. Cred că pur şi simplu trebuie să fim noi, să-i lăsăm şi pe alţii să fie ei şi să încercăm să schimbăm ceva..să începem prin a vorbi mai puţin şi a simţi mai mult.

Bruneta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu