duminică, 13 februarie 2011

Despre nebunii si pentru nebuni

De vreo 4 luni, tocmai de cand m-am cumintit rau-rau de tot si am lasat-o mai moale cu "social life"-ul, primesc telefoane cu numar ascuns. Zi si noapte,fie ploaie, fie vant, uneori vorbeste, alteori nu. Ce stiu despre persoana care ma suna sunt urmatoarele:
este inconsecventa(pentru ca ma suna o saptamana de 15 ori, doua saptamani nu da un semn)
fara ocupatie reala in timpul zilei (ma suna pe la 2-4 noaptea in timpul saptamanii)
are iphone (mai foloseste programelul ala cu pisica, in care iti schimbi vocea)
ii plac manelele (mi-a mai pus de cateva ori sa ascult)
il/o apuca dorul de mine total spontan ( de multe ori aud lume pe fundal)
are o slabiciune pentru iubitul meu ( o data i-a raspuns el , iar dupa a sunat pana mi-a murit bateria doar ca sa-i mai auda vocea inca o data)

Probabil ca o sa ma acuzati ca-mi dau numarul de telefon aiurea, dar in apararea mea trebuie sa va spun ca l-am schimbat de vreo 3 ori in ultimii 2 ani tocmai ca sa scap de nebuni iar acum il dau doar persoanelor cu care chiar vorbesc cotidian.

Azi mi-a schimbat cineva parola de la facebook de 3 ori pana cand am reusit sa-mi blochez contul. N-am mai patit asa ceva niciodata, dar nu-i mare panica. Sau cel putin n-ar trebui sa fie, insa in contextul in care un/o depresiv/a ma suna de atata timp, ma gandesc ca evenimentele au un soi de legatura..

Reducand lista la 2, cunosc doua persoane care ar putea sa-si faca asemenea obicei:
o fatuca care ma uraste pana in panzele albe si care incearca sa ma faca pe mine cumva vinovata de ratarea ei. Apropo, multumesc pentru subtilele trimiteri de pe facebook, ai o problema in a percepe realitate (stiu ca-mi citesti blogul, xoxo)
si
un baietel care are obiceiul sa urmareasca lumea noaptea, sa sune insistent din disperare, sa-si inventeze indentitati si sa trimita mailuri "anonime"

Imi cer scuze publicului "larg" pentru postarea total neinteresanta, iar celor vizati le duresc o ziua indragostitiilor frumoasa si spumoasa cu urarea ca daca se intampla sa ma mai hartuiti, va fac plangere pe numele vostru adevarat la politie.

In rest, numai de bine!
Blonda

Un comentariu: