duminică, 8 august 2010

Ce vanam?

Barbatii vaneaza femeile ca pe trofee. Le vor atentia, trupul si fidelitatea. Un mascul interesat de o anumita femela ii va face pe plac pana cand va obtine ce isi doreste de la ea. O va alinta, asculta, va rade la glumele ei pana cand aceasta ii va da marele premiu. Din pacate, de obicei e vorba de sex. Odata ce-l obtin, in majoritatea cazurilor, barbatii isi pierd interesul.
La femei e invers. Noi incercam sa ne lasam cu greu,sa parem indiferent, neinteresate si sa putem barbatii la munca pana le oferim marele premiu. Dupa, incepe vanatoarea noastra. Noi vanam sentimente si, in general, stabilitate. Il vom flata, vom merge dupa el, ii vom spune ca e cel mai bun si ca avem nevoie de el pentru a-l convinge sa ne stea aproape. Noi le vanam sentimentele, ei ne vaneaza trupul.
Mai trist este faptul ca motivul pentru care vanam ne influenteaza direct relatia. Barbatul va da tot ce are mai bun pana in momentul in care isi va vedea femeia linistita, gata sa-si abandoneze toti admiratorii si sa se abandoneze in bratele noului ei iubit. Femeia in schimb, va munci din greu sa-si convinga barbatul sa ramana langa ea, sa-l tina satisfacut, fericit si indragostit. Daca in cele din urma femeia oboseste in acesta incercarea continuua de a-si pastra iubitul si renunta, acesta va incepe iar sa lupte pentru a-si recastiga femeia.
Fara a insinua ca vrunul dintre sexe procedeaza gresit atrag atentia asupra faptul ca ne-ar fi cu adevarat mult mai usor daca am darui daca nu la fel de mult, macar in acelasi timp.



Blonda

8 comentarii:

  1. greseli: "va munci" nu "va muncii"
    "ne-ar fi" nu "ne-ar fii"

    RăspundețiȘtergere
  2. ...cineva mi a spus odata : a iubi inseamna a i da persoanei in cauza libertatea...de a primi iubirea ta, de a se bucura de ea sau de a o respinge, bate joc etc. intradevar ...daruieste fara sa astepti nimic in schimb. Bravo Laura...sau Raluca...sunteti atat de profunde pentru fregeda voastra experienta de viata ! ...sau imensa...?

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu sunt de parere ca incet, incet incepe un razboi silentios intre sexe. Armele sunt asa zisele "valori" de acum, frontul? : oriunde. Aliatii? - "gasca", cercul de prieteni, valorile si modul de gandire din acel grup incetineste "individul" in cautarea persoanei iubite, partenerei de viata...Noi barbatii nu vanam individual, vanam in "haita" ca sa zic asa, femeile la fel...poate cand nu vom mai vedea iubirea ca fiind aprobarea celorlati, cand nu vom mai cauta aprobarea celoralti si ne vom vedea asa cum suntem noi, poate atunci vom gasi acea "iubire/persoana" simpla, necomplicata...

    RăspundețiȘtergere
  4. Uite ca vad si caracterizarea seductiei...Asta ma face sa ma gandesc la una dintre postarile mele care nu este atat de cenzurata precum asta dar are cat de cat acelasi caracter.
    http://bullshitromania.wordpress.com/2010/08/19/a-recunoaste-e-pe-jumatate-iertat/
    Oricum ambelor sexe le place acest sport"VANATOAREA"... Chiar imi place blogu asta..

    RăspundețiȘtergere
  5. "in pacate, de obicei e vorba de sex. Odata ce-l obtin, in majoritatea cazurilor, barbatii isi pierd interesul" :))
    Deci cine e prostul strateg?
    Cine valorizeaza..ceea ce trebuie sa simta..cu alti ochi? Say it..
    Asadar..vanatoarea...se bazeaza...pe un "prost vanat"...numai ca ambele sexe..habar nu au de asta!!?
    E ca intr un film cu prosti...in care toata lumea fuge dupa cozonac..si realizeaza la final ca au nevoie de paine:))

    RăspundețiȘtergere
  6. o vorbă din popor zice aşa:

    "prost nu este cine mânâncă zece pâini pe gratis, prost este cine i le dă"

    cine are urechi de auzit, să audă!

    RăspundețiȘtergere