luni, 23 august 2010

Dragoste ca-n basme.

Ne-am strans ieri in fata catorva pahare de suc 9 fete. Inevitabil, am trecut prin toate subiectele, de la barbati la femei usoare, oprindu-ne la dragoste. Si spre marea mea surpriza, fetele nu prea mai cred in dragoste eterna.
Ce s-a intamplat cu povestea cu printesa si printul care au trait fericiti pana la adanci batraneti?Si ce s-a intamplat cu idealul nostru in dragoste? Cum putem spera vreodata ca vom gasi dragostea adevarata daca nici macar nu credem in ea?
Oare chiar s-a stricat societatea atat de mult incat sa fie imposibil sa-ti consumi frumos povestea de dragoste? Oare povestile nefericite ale tuturor prietenelor noastre ne-au anulat convingerile si sperantele? Si oare am cunoscut cu adevarat nefericirea incat sa ajungem sa punem la indoiala existenta celui mai important element al universului nostru, chiar dragostea?
Eu ma declar ultima romantica, am toata convingerea ca exista dragoste adevarata, devotament total si sentimente profunde.Evident ca am momentele mele de cumpana dar de fiecare data cand incep o noua poveste de dragoste, sper ca este dragostea suprema. Daca nici macar eu n-am incredere in relatia mea , cum sa ma astept ca altii sa creada in ea? Si daca nu cred in dragoste adevarata, cum sa sper ca o sa o intalnesc?
Hai sa fim mai deschisi la povesti cu printi si printese, cred ca fericirea cuplului nostru sta in mainile noastre, nu ale societatii in care traim. Hai sa credem in noi, ca apoi, sa inceapa si ceilalti sa creada. Si mai presus de orice, haideti sa credem in dragoste ca-n basme, indiferent cat de greu ni s-ar parea de gasit.


A voastra Blonda

4 comentarii:

  1. wow,, nu credeam ca mai exista asa ceva.. tot respectu

    RăspundețiȘtergere
  2. copiluleeeeee trezeste te la lumea reala k iubirea absoluta NU EXISTA ...nu mai visa pt k ti o vei lua....

    RăspundețiȘtergere
  3. DA pai de ce sa visezi?Adi ca pe bune e total gresit:)))) common'!" Anonim" cat de frustrat/a sa fii?

    RăspundețiȘtergere
  4. orice lucruri in care crezi cu adevarat trebuie sa existe...

    http://munteanuk.blogspot.com/2008/03/femeile-n-uk-7-women-in-uk.html

    nu lasati pe nimeni sa va spulbere visele!

    RăspundețiȘtergere