marți, 31 august 2010

În așteptare

Azi am așteptat. Așa cum așteaptă un cățel să-l freci pe burtică și să te joci cu el. Am așteptat să primesc niște scuze, niște păreri de rău. O bicicletă sau o pereche de role. Sau poate un set de cauciucuri noi. Sau second, nu mă deranjează. Sau niște bani. Am așteptat maxi-taxi, am așteptat un mesaj, un telefon..
Din nefericire, am așteptat și un -sign in- și cheful de invățat. Am așteptat o îmbrățișare și o alinare.
Și n-a venit niciuna...
Uneori trebuie mai mult decât să aștepți șă să-ți dorești. Trebuie să faci.


Bruneta!

14 comentarii:

  1. sunteti atat de proaste amandoua, incat imi vine sa vars. doua pitipoance cu ifose de mari doamne. doua inculte care fac pe desteptele. Tarfe de doi lei intrigante, despartiti cupluri si stricati prietenii. ruga-ti-va sa nu va intalniti cu mine ca va rup in bataie zdrenetelor!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Un individ care sufera de solitudine neuronala nu are ce sa caute aici! Blocati accesul indivizilor de genul asta, daca vreti sa faceti ceva cu blogul acesta!

    RăspundețiȘtergere
  3. facuti gramada sunteti =))

    RăspundețiȘtergere
  4. lool
    mda..e putin exagerat iesaew ..poate plictisite,naive,,stupide uneori ,,dezorientate,, cand dau de greu se plang pe blog ca viata e grea..
    duduile vor dragoste adevarata ..dar umbla numai dupa pustani cu buzunarul gros de tati si mami :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Bai, voi stiti ceva despre noi?! De ce va repetati ca niste frustrati cu banda stricata ca suntem in cautare de barbati cu bani?! Stii tu cu cine am umblat pana acum,cate sucuri ne-am platit noi, cate bilete la teatru, ce vacante ne-au fost platite sau ce cafele?!
    Ai idee despre prioritatile noastre, valorile noastre, ceva?Sau singura ta idee este ca e absolut obligatoriu sa fim in cautare de baieti cu buzunarul gros?! De unde pana unde, explica-mi!! Si dupa ce reusesti sa gasesti o explicatie pertinenta, te rog sa ne faci si declaratia de avere a iubitilor nostrii. Iar apoi, ca tot vad ca te plictisesti, explica-ne cand vreodata ne-a fost foame ca sa ne combinam pe bani.
    Marea pasiune a romanilor, sa puna etichete!

    RăspundețiȘtergere
  6. nu m-ai astepta.. viata e prea scurta sa astepti ;) viata e roz :)

    RăspundețiȘtergere
  7. @ laura :) invidie se numeste nu'i luati in seama sunt o gramada de prosti si frustrati pe lumea asta ...unii habar nu au cum e sa muncesti :)

    RăspundețiȘtergere
  8. ideea nu e oricum cati bani au baietii vostri.
    este foarte pueril blogul asta dar cu aspiratii filosofice si in consecinta vulnerabil.
    Ori scrii amuzant si superficial despre banalitati si situatii penibile/amuzante/ciudate/etc ori abordezi subiecte mai putin accesibile publicului larg si emiti opinii si idei mai profunde.
    Oricum, pana una alta trebuie sa va gasiti pe voi mai intai si poate ar fi mai bine sa o faceti discret si pentru voi nu pentru public ca provocati reactii alergice invidiosilor =))

    Anonim 3

    RăspundețiȘtergere
  9. Hai sa invatam sa scriem corect romaneste si dupa sa vorbim de prioritati, valori etcetcetc aka "iubitilor nostrii"

    RăspundețiȘtergere
  10. :)) am fost ocupate sa ne gasim iubiti cu buzunarul gros. Chestia asta se vede si in rezultatul "deplorabil" din scoala.
    Uuuu ce greseala fatala! ce pot sa spun, graba strica treaba.

    RăspundețiȘtergere
  11. Da da..facutul da..
    "Binele" relativ..interpretabil:)

    RăspundețiȘtergere
  12. Intotdeauna trebuie sa faci, chiar daca e destul de greu uneori...there are no free meals in life...
    p.s. de ce oare unora le place sa citeasca/comenteze bloguri pe care le considera neinteresante/banale/puerile?...trebuie sa fie cel putin banali ca sa nu zic foarte putin inteligenti irosindu-si timpul si neuronul intr-un asemenea mod...

    RăspundețiȘtergere
  13. fratilor va spun eu de proastele astea 2,sunt niste sarace care umbla cu haine imprumutate de la prietene pe care le pupa n cur,nu umbla cu baieti cu bani.Sunt ahtiate dupa faima...mai lasati le 2 ani k se trezesc pe la 23,24 :))

    RăspundețiȘtergere
  14. :)) si tu unde ai auzit asta, ti-a spus-o vocea ta din cap?
    Ah sau stiuuu! le-ai vazut profilul de fb si ai aflat de acolo:)) le cunosti? le cunoasteti? habar n-aveti!

    RăspundețiȘtergere