marți, 5 octombrie 2010

Oameni

Mie imi plac oamenii noi. Imi place ca nu le cunosc defectele, ca nu le stiu piticii. Nu-mi place cand ajung sa cunosc un om atat de bine incat stiu cand se fofileaza si cand nu, cand fac un gest din obligatie sau cand dau un telefon de complezenta. Imi plac oamenii cu care petrec putin timp, dar de valoare, cu care nu vorbesc zilnic, dar care stiu ca sunt acolo no matter what.
Imi plac prietenii mei vechi din liceu, de care nu mai stiu mare lucru, dar pentru care ma bucur cand aflu cate-o veste buna despre ei. Imi plac oamenii care nu se pisicesc, care nu par ca ii strangi de tate/outze atunci cand vorbesc, care zic lucrurilor pe nume si-mi mai plac oamenii care nu judeca dupa relatii, prietenii sau oameni cunoscuti.
Imi plac oamenii destupati la minte, frumosi la suflet, care nu trebuie neaparat sa stie ca sunt nascuta in iunie, dar care stiu ca imi place sa rad si sa iubesc. E bine sa treci prin viata. Stii cand sa imbratisezi si cand sa intorci spatele.
Nu a mai ramas nimic pe lume care sa ma uimeasca. Se intampla toate.


Pentru prietenii mei.


Bruneta

3 comentarii:

  1. never say never. inca sunt multe lucruri pe lumea asta care te-ar putea uimi. niciodata nu sti indeajuns de mult. peste o luna o sa afli ceva sau o sa simti ceva de care nu stiai ca exista si vei scoate acel "wow.. i didn't saw that coming". so.. lasa mintea in continuare deschisa si sufletul inchis pentru cei care se strang de "tate/outze"

    RăspundețiȘtergere
  2. Bruneto... esti in zodia gemenilor? :D

    RăspundețiȘtergere