sâmbătă, 22 mai 2010

Barbati

Barbatii sunt niste fiinte tare complexe. Precum stiu sa dea rateu, asa stiu sa si impresioneze. Barbatii stiu sa iubeasca si sa dea cu flit, depinde daca au intalnit persoana potrivita care sa-i puna cu botul pe labe. Barbatii sunt usor de manipulat, precum sunt la fel de nenorociti si de nemilosi. Barbatii nu gandesc lucrurile din mai multe puncte de vedere, pentru ca gandirea lor individuala este de-ajuns si evident, suficienta. Nu au nevoie de sfaturi, decat daca vin necerute, si daca vin, tind sa dea impresia ca nu le iau in considerare, desi aproape de fiecare data, tin cont de ele.
Imaginea lor, in fata altor barbati, este intangibila. Niciun barbat nu va lasa impresia de slabiciune in fata altuia, pentru ca fiecare barbat este cel mai smecher si smenar dintre toti barbatii vii si nu numai. Barbatii mint, nu de placere, ci de nevoie.
Ei asculta, nu baga la cap, nu inseala, ci compara. Barbatii plang atunci cand sunt respinsi si fac sa planga atunci cand sunt bagati in seama in exces. Barbatii sunt spectaculosi, au nevoie de cat mai multe laude, omagii si aplaude, ei vor sa se dea in spectacol, sa moara fanele dupe ei, sa primeasca mesaje si sa dea ignore la telefoane. Barbatii fac pe nebunii cand ii suna vreouna cand sunt in grupul lor de bajetzi, dar cand ajung acasa, imediat dau mesaj la "iubitah" ca sa nu care cumva sa se supere fata si sa ramana fara "datu la buca" asigurat.
Barbatii au, in general, o singura fata mai speciala la care renunta foarte greu si la care se raporteaza de fiecare data cand intalnesc pe cineva nou. Ei, si cand acea fata le-o trage (scuzati franceza) pe la spate, atunci toate femeile devin curve si ei, barbatii, devin niste aparate de f**** orice bestie de fata pe care o intalnesc in viata.
Barbatii, sunt prieteni buni cu fetele, dau sfaturi in general valabile, desi in marea majoritate a cazurilor, isi imagineaza posturi intime cu ei si amicele lor. Barbatii vor sa cunoasca cat maim multe tipe, si totodata sa aiba mai mult timp cu prietenii. Vor sa iasa la o bila, sau la meci, dar fetele cand ies la suc sunt exagerate.
Barbatii vorbesc mai mult ca fetele despre relatiile lor si aproape de fiecare data, ce ai facut tu cu el in pat, este aproape sigur ca stie si prietenul lui.
Barbatii sunt fiinte frumoase, greu de inteles, usor de iubit. Sunt motivul pentru care ne facem frumoase cand iesim din casa, motivul pentru care plangem si radem.


Bruneta

23 de comentarii:

  1. Un post hilar, atat.
    PS : Barbatii sunt altfel; ce descrii tu acolo sunt baietzei, cacaiosi de varsta frageda (si singurii cu care vad ca relationati)...

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta era si toata ideea postului. Sa fie unul amuzant. Si baieteii pe care i-am descris mai sus sunt baieteii cu care m-am confruntat pana acum. Si da, recunosc, nu avea niciunul mai mult de 24 de ani. Cand o sa dau peste un barbat adevarat, atunci o sa scriu despre cat de misto e sa fii intretinuta si sa n-ai griji. Nu mai cautati nod in papura. Cititi si zambiti:) ce cunosc, aia scriu.

    RăspundețiȘtergere
  3. esenta acestui post: "ca sa nu care cumva sa se supere fata si sa ramana fara "datu la buca" asigurat" :))))))

    RăspundețiȘtergere
  4. un barbat adevarat n-o sa dea niciodata bani pe curul unei mimoze si nici n-o lipseste de griji... just in case si pentru amuzament...

    RăspundețiȘtergere
  5. M-ai facut mimoza sau mi se pare mie? :)

    RăspundețiȘtergere
  6. "Cand o sa dau peste un barbat adevarat, atunci o sa scriu despre cat de misto e sa fii intretinuta si sa n-ai griji"

    RăspundețiȘtergere
  7. Amuzant! Haha..hilar as crede
    Voi, mame, tati, ratati, curve, retardati, exhilati ori libertini degeaba...ma gandesc, v-ati intrebat cum dracu e Lumea asta un Abator gaurit de sex ?? Astept provincia ca altfell...previzibil.
    E am si o intrebare serioasa: Cine ii nasca p'astia din amuzament:)))

    RăspundețiȘtergere
  8. @Kaos Moon - eram ironica cand am spus asta. Daca imi placea sa fiu intretinuta si sa n-am griji si sa dau peste barbati care imi asigura un astfel de trai, imi numeam blogul "wannabe m.columbeanu"
    @Joker - cum e sa fii tu? e dificil? :) mi se pare ca te complici f mult in tot..gandire, exprimare, tot..

    RăspundețiȘtergere
  9. "Fiinte frumoase--Usor de iubit"
    Tare....rau
    Totusi e misto.
    ne futem-ne culcam, ne futem-ne culcam, ne futem-ne culcam! si intre episoadele astea mancam

    RăspundețiȘtergere
  10. Another
    Cum am putea sa ne complicaam?
    E mai bine simplu, nul, previzibil, cu un ludic ieftinut, asa ca majoritarii ?
    Tell my brunetico:))
    Pacat ca literatura la moda, stereotipiile incanta f.multe persoane, ENORM de multe active astazi, in special tinerii. Iar Iluzile, Aluziile, Amagirile & Aparentele va stau Baza Existentei(pachetul asta include si iubirea)sic

    RăspundețiȘtergere
  11. Domnule Jokerut, in incercarea ta de a fi complex, imprevizibil si cu un ludic bogat, ma obosesti foarte tare. In cazul in care ti-am creat impresia ca instig barbatii/baietii/putsalaii la un comportament precum cel in post, te invit sa-l mai citim inca o data impreuna, poate de data asta reusim sa mirosim sarcasmul si ironia printre randuri. Daca tu crezi ca mie imi place ca un tip sa faca tot ce am enumerat mai sus, inseamna ca n-ai inteles nimic. De ce usor de iubit? Puii mei, se mai gasesc si greu de iubit, intram prea in detaliu acum. N-am ce sa fac. Bi nu pot sa fiu, iar lesbi nici atat. Mai ai de gand sa te vaiti mult de Baza Existentei lumii care a devenit un abator gaurit de sex?! Iti propun sa scrii o carte despre cum fiecare tip sa se individualizeze si sa aiba tehnici misto de agatat, sa fie jucaus si sa dea femeile pe spate printr-un comportament d-asta "hey, whoau". Te ajut s-o scrii, serios..

    RăspundețiȘtergere
  12. barbatii sunt simplii si usor de descifrat. Barbatii vor decat sex de la femeile care doar asta le dau de inteles.

    RăspundețiȘtergere
  13. Pa' asta si mizam, sa te obosesc tare;))
    Am vazut ca nu ai totusi o tendinta spre puyerilism, ai o doza sarcastica asupra majoritatii si de asta am vrut sa ti dau in cap. Data viitoare o sa te spetesc de impovarare veridica DACA.... vei ataca doar de dragul de a arata, partea lor poasta(cu brio ), iar pe ele o sa le lasi doar...asa niste nascatoare suave, inocente si curve, doar din motive de constrangere. milenara.
    Kiss you like a rain
    *
    Mihai: De ce B.vor decat sex...
    Iata intrebarea! Astept spargerea ghetii(in Noaptea polara.. dar si excitanta, saaraca)

    *E un site Misterious Woman,unde s-a inceput ceva dar cum printre noi avem morti sau cel mult poeti ori manelisti, totul a cazut
    WHo?

    RăspundețiȘtergere
  14. @Joker: unii barbati vor doar sex pentru ca mintea lor ingusta nu e capabila de mai mult. sentimente? nu multi au habar ce inseamna cu adevarat sa iubesti si de aici dorinta lor arzatoare de a face sex si.. atat.au impresia ca datu din buci e echivalent cu iubirea. daca nu ii intereseaza aspectu asta, fac sex pentru ca asa se simt ei buricul pamantului.. si culmea e ca trec prin patul lor femei care mai de care mai frumoase si in final se insoara cu o naspeta pentru ca le e frica sa nu ramana fara facatoarea de mancare, curatenie si copii.

    RăspundețiȘtergere
  15. 80% adevarat
    Insa nu Ei sunt vinovati ca nimeni niciod.nu le a spus/invatat de iubire, ci...nascatoarele lor si cele care mai tarziu ajung de a le face alti(??)copii si sa-i "iubeasca" in consecinta.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ah bun. Deci concluzia ta e ca barbatii care nu stiu sa iubeasca, nu stiu din cauza mamelor lor:)) F bun:))
    NU! Barbatii, la fel ca si femeile stiu sa iubeasca. Dar pe cine vor ei/ele. Iar cine considera ca nu e asa are o parere pur subectiva ca nu a fost iubit de cine a vrut el. Nu, dragilor. Toata lumea iubeste..Dar pe cine nu trebuie, si mai ales, cand nu trebuie. Totul in viata e o chestie de noroc. Si timing.
    Toata lumea iubeste in felul lui. Eu am fost pusa in situatii in care am dat tot ce am avut si in situatii in care n-am dat nimic. Si cu siguranta trebuie sa fac invers cu persoanele respective:)

    RăspundețiȘtergere
  17. joker are dreptate in ce zice..oarecum, dar nu mamele sunt responsabile de faptul ca odraslele lor nu stiu sa iubeasca, ci mai degraba, si mama si tatal. este vorba de ce vad acesti baieti acasa. daca cresc langa niste parinti care mai stiu sa se sarute, sa se imbratiseze sau sa se plimbe de mana pe strada cu siguranta vor creste cu alte conceptii decat unul care vede numai certuri si aude numai ca parintii lui s-au casatorit doar pentru ca ea a ramas gravida.
    toata lumea iubeste in felul sau? :)) da..sa zicem, numai ca foarte multi confunda iubirea cu sexul sau cu bataia sau cu tipetele sau cu datul unui telefon.
    si inca ceva: nu ai cum sa iubesti pe cine vrei tu pentru ca nu arati cu degetu si zici "pe asta vreau sa-l iubesc" .n-o sa se intample niciodata asta. ai cum sa ii arati sau nu persoanei pe care o iubesti k intr-adevar ai anumite sentimente pentru ea. daca ti le impartaseste foarte bine, daca nu, mai baga o fisa.

    RăspundețiȘtergere
  18. @Anonime: Absolut adevarat!

    Am o intrebare de prost(etern)
    Cum dracu se face ca oamenii adevarati, nu mai stiu cum sa le zic....se dau Anonimi, se ascund, eludeaza...fug, stau prin case samd ??

    PS
    Nu stiu daca o sa-mi treaca enervarea asta trecuta(la fapt divers).. dar uite la ce ma gandesc:
    Daca vreodata va ganditi sa-mi RASPUNDETI, sa aveti Curajul sa-mi ziceti in Ochi va stau la dispozitie! Trebuie sa-mi dati indicii unde va pot gasi! daca aveti cumva nevoie de ajutoare il puteti lua si pe imberbul ala(cocalaru'jmecher)urat mirositor&previzibil!

    RăspundețiȘtergere
  19. @ joker: pot oricand sa sustin sus si tare tot ce am spus mai devreme. faptul ca acolo scrie anonim sau lucica sau crenguta nu te ajuta cu absolut nimic pentru ca nu ne cunoastem si nici macar nu avem prieteni comuni.. asa ca nu vad rostul in a scrie numele meu acolo.

    RăspundețiȘtergere
  20. a. si inca ceva. nu ma ascund si nici nu stau in casa. sunt mereu pe afara :D

    RăspundețiȘtergere
  21. Plecaciuni mariei tale.. respectuoase.

    Ma refeream la dira de inteleciune care in romanica nu e vizibila, sesizabila sau personalizata.
    Adicatelea la brandul..lipsa.., sau ma rog la veriga slaba, sa nu zic proasta:))

    RăspundețiȘtergere
  22. Mi se pare ca esti un pic cam dura cu barbatii! :) Lucrurile sunt un pic mai complicate! Daca ai probleme cu tiganii, care sunt oameni, care apartin speciei umane, nu cred ca trebuie sa critici toata specia umana! Sa iti dau cateva guidelines-uri: bărbatul este idee, informaţie, este perfecţionare, intelect, aptitudini. Femeia este energie, creaţie, procreare. Principiul masculin ca şi cel feminin sunt prezente în acelaşi timp atât în bărbat cât şi în femeie. Dacă omul se naşte bărbat el reprezintă 53% principiu masculin şi 47% feminin. Dacă se naşte femeie, proporţia va fi inversă. Asta înseamnă că la nivelul profund toţi suntem fiinţe bisexuate, şi numai la nivelul superficial, în scopul dezvoltării, se manifestă diferenţierea sexuală. So, pt acel 3% crezi ca trebuie pusa la zid partea masculina a speciei umane?? I don't think so! :) Anonimul Fricos

    RăspundețiȘtergere