miercuri, 19 mai 2010

Femei..

Azi am auzit de o fata care se culca cu prietenul cel mai bun al iubitului ei si alta care se "iubeste" cu iubitul prietenei ei cele mai bune.
Sunteti geniale fetelor! Zau ca nu va inteleg, daca faceti tampenii de genu, de ce nu reusiti macar sa va ascundeti mai bine? Daca tot sunteti suficient de inteligente incat sa jucati pe degete barbatii , de ce nu sunteti si destul de smechere incat sa nu afle lumea de "combinatiile" voastre? Sunt complet dezamagita nu de faptul ca isi inseala sau nu iubitii, asta se mai intampla, ci de faptul ca trec peste tot devotamentul prietenilor apropiati.
La mai mare! Dupa ne intrebam de ce suntem considerate curve!





Blonda.

18 comentarii:

  1. inainte de a fi curve - ceea ce e ok - sunteti studente la scoli bune... lucru de mirare, avand in vedere topica frazei si gramatica pe care o violati diafan... totusi, mai intai mana pe carte girls...

    RăspundețiȘtergere
  2. Subscriu la Kaos Moon...e trist de adevarat ce zice, dar adevarat...
    Cat despre a fi curva sau ba, nu uitati ca mai devreme sau mai tarziu rasul ajunge...ca de durut, uite! nu doare!
    Si ce e rau pana la urma : a fi curva sau a nu recunoaste?

    RăspundețiȘtergere
  3. Uite ce e.. Curve sunteti voi si mamele voastre. E o diferenta in a scrie gresit si a fi curva. Tu, luna nebuna, besi si fute-o pe andreea esca in continuare, si tu anonimule, sa mi-o vezi in ciorba. Frustratii dreacu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Kaos Moon, voi aprecia parerea ta din simplu motiv ca ai un blog deosebit de reusit si urmarit. Evident, ai ceva capacitati. Gramatica, in sine, n-am reusit sa o violez, dar voi recunoaste scrisul in graba si lipsa corecturii. Mii de scuze.

    Anonimule, n-ai nicio treaba, bine ca ti-a deschis discursul antevorbitorul tau.

    RăspundețiȘtergere
  5. @acuma, cu cine am vorbit?:) blogul meu... n-am capacitati, mi-l dicteaza Jimmy, e o javra dsteapta... hihi
    @svfm : dar tu frustratul cui esti?

    RăspundețiȘtergere
  6. pai de cele mai multe ori viata bate filmul!

    RăspundețiȘtergere
  7. Kaos Moon,ai vorbit, evident, cu blonda.Eu am scris post-ul,eu raspund comentarilor...

    RăspundețiȘtergere
  8. wow ce dezbateri...blog'ul asta devine interesant...fetele au dreptate..este inadmisibil ca o fata sa faca ce au mentionat ele in art Femei....... nu le putem numi curve....ma gandesc ca nu fac aceste lucruri contra cost...dar snt femei mizere.... semnat D

    RăspundețiȘtergere
  9. nu pricep de ce trebuie sa intelegi tu de ce se culca x cu y si z cu t. e strict problema lor si daca ele nu vor sa se ascunda sau nu sunt capabile sa se ascunda, e din nou problema lor.
    ce nu ai inteles tu pana acum , e ca lumea e plina de oameni de cacat, fara niciun principiu si de cele mai multe ori fara creier. daca stiai asta, nu te mai mirai atat.

    RăspundețiȘtergere
  10. it`s only lust no judgment but if ur shootin for the wrong fox u shoud do it deep in the forest

    RăspundețiȘtergere
  11. Evident ca nu e treaba mea sa judec pe nimeni, dar , la fel de evident, este faptul ca nu pot sa fiu obiectiva in nicio situatie...

    RăspundețiȘtergere
  12. E ce vreti motivele si criteriile sunt diverse...
    Spectaculoase chiar:))
    Ce vreti plictiseala asta nationala...

    RăspundețiȘtergere
  13. Uneori cred ca blestemul acestei multimi(Rom)provine miseleste din acest gand furat, imprumutat cu forcepsul: topica frazei.
    Astfel ca tabloul e si mai negru, in libidinosul lui ancestral...neputincios
    Gramatica-da, culoare da, asezare da, corect..la fel! Sens ioc, recunoastere...PROST. Dar asa suntem noi: E Important sa fim in treaba(mare):)

    RăspundețiȘtergere
  14. Doamne, domnule Joker, cred ca ai vrut sa dai un exemplu de sens ioc prin comentariul tau pentru ca n-are niciun sens:))) Romania-i tara frumoasa, cu femei frumoase. Curve sau nu, proaste, agramate, sau neagramate, dupa caz.. Nu suntem in masura sa judecam pe nimeni. Fiecare isi da cu parerea si nu trebuie nimeni sa sara ca ars atunci cand credintele lui se bat cap in cap cu credintele altuia.
    Si ia uite Blonduto, ce discutii aprinse ai iscat cu postul asta. O sa scriu si eu unul despre Barbati:)))

    Bruneta

    RăspundețiȘtergere
  15. frumoase, frumoase. da ma bruni cand le fut ASTiA io, unu' ma oftic ca nimeni nu intelege nimic:))
    Plus de asta cu Sensul meu ...haha..mai trebuie sa cresti.In fundite,in cordelute,in cordele&margele si in general prin cerebele.
    hai ca am glumit.
    acu' vreo 5 ani eram si io blond, suvitat, nu asa...oricum(sic)

    RăspundețiȘtergere
  16. Si acum Concluzia.
    Femeile.., le zic masculii astia curve deoarece atunci cand si o infig in vagin CER ceva. Si atunci, pe buna dreptate, titulatura, e relevanta.

    RăspundețiȘtergere