miercuri, 12 mai 2010

Momente

Astazi nu scriu despre nimeni. Nu scriu nici despre tine, nici despre nimeni. Scriu despre momente. Alea pe care nu le astepti, alea pe care nu le planifici, care se intampla cand te astepti mai putin si-ti fac viata o poezie.
Ma refer la acele momente perfecte in care nu-ti doresti sa fi facut nimic altceva, cu nimeni altcineva, nicaieri altundeva. Ma refer la acele momente pline de zambete, creionate parca de un copil cu cea mai nevinovata intentie, cu cea mai dulce coloristica, cu cele mai conturate idei.
Ma refer la acele momente in care iti e somn, dar nu dormi ca sa nu care cumva sa ratezi vreo secunda, cand mananci clatite cu nutella, omleta cu cascaval si fumezi tigari de cirese.
Atunci cand furi un pupic in somn si te tii strans in brate, parca sa mai retii un pic din parfumul momentului cat pentru data viitoare. Atunci cand razi ca prostul, fara motiv, pur si simplu ca ti-e bine si esti fericit, nu pentru ca ai luat examenul sau pentru ca te-au acceptat la job, ci pentru ca ti-a iesit gluma.
Atunci cand esti molesit si simti ca te ia oboseala, sa te apuci sa scrii pe blog si numai amintindu-ti de clipele astea perfecte sa-ti zboare orice urma de somn si sa incepi sa zambesti cretin.
Astea mi-au lipsit mie. Momentele astea.



Bruneta

2 comentarii:

  1. foarte frumos, Raluc. anul asta a fost plin de momente d'astea "in care nu-ti doresti sa fi facut nimic altceva, cu nimeni altcineva, nicaieri altundeva" pentru mine... mi-e si frica...c-a fost atat de bine incat mi-e sa nu ajunga sa-mi "puta" orice altceva...
    iti urez "momente"

    RăspundețiȘtergere
  2. :x.. Si tie la fel, Riri..Si nu te mai gandi la ce s-ar putea intampla dupa ca pierzi farmecul momentelor!! :D

    RăspundețiȘtergere