vineri, 21 mai 2010

Timpul

Pentru mine timpul nu e medicament. Timpul nu vindeca, nu ajuta, timpul doar trece. Si cu cat trece, te face sa te obisnuiesti mai mult cu ideea. Cu ideea e ca ai ramas un "what if", ca ai ramas o initiala intiparita in minte si inima. Timpul nu rezolva, el amplifica.
Amplifica ura, iubire, dor, resemnare. In loc sa diminuezi sentimentul, el prinde amploare. Timpul trage de lacrimi, de nervi, timpul deseneaza regrete, se lasa greu pe invataminte si atunci te-apuca durerile. De spate, de inima, de suflet.
Nu-ti mai doresti, nu mai speri, nu mai regreti. Timpul nu spala, nu curata, nici macar nu clateste. Murdareste tot! De la sosete la mesaje, la poze la saruturi. Saruturi murdare de oftica.



Bruneta

4 comentarii:

  1. mai dar tu chiar esti o fire romantica care duce lipsa de iubire..cred ca ar trebui sa ne intalnim..de mult nu am mai cumparat un buchet de flori pt o fata :)

    RăspundețiȘtergere
  2. poti sa cumperi un buchet de flori pentru orice fata. fie ea romantica, fie nu. fie ca ai motiv sau nu. iar florile nu ma incalzesc. mi se pare un gest pe care il faci din lipsa de imaginatie:) singurele flori pe care le apreciez sunt cele primite de la tatal meu..pentru ca in afara de tot ce mi-a oferit, de la educatie la bani,etc, isi mai face timp sa-mi ia si flori:) dar,iti multumesc:) undeva am mirosit un compliment:)

    RăspundețiȘtergere
  3. ma, cred ca adevarul e altul : timpul ignora... pup
    k
    PS : Teddy vrea futu... strica florile degeaba ih ih

    RăspundețiȘtergere
  4. un buchet de flori este doar un gest de tandrete..acum daca el este oferit de persoana nepotrivita,la momentul nepotrivit devine un gest neinspirat si isi pierde din valoare :)

    RăspundețiȘtergere