marți, 15 iunie 2010

Alte fete..

Nu credeam ca o ajung sa spun lucrul asta vreodata dar... Jos palaria in fata fetelor crescute in Pantelimon!
De voie, de nevoie, dar mai mult de nevoie si cumva accidental, am ajuns ieri in Pantelimon. Sa va explic. Stiam ca trebuie sa ajung undeva in sectorul 3, dar evident ca am gresit adresa si m-am trezit in Vestul Salbatic. Uite asa, imbracata in salopetuta scurta de in alb si cu masina deloc subtila a mamei mele, ma pierdusem. In fata mea, doi se bateau in strada, politia gonea spre ei, altul trecea pe rosu cu viteza maxima, unii intr-un bmw cabrio ascultau manele si tot asa. Nu mai aveam credit, mi-era frica sa cer directii si haosul continua.
Acum sa nu ma intelegeti gresit, eu sunt fata crescuta la tara, printre vaci si porci, am stat toata copilaria desculta prin balegar si am mancat de pe jos. Asta e, ai mei nu m-au crescut in Dorobanti, mancand doar buseuri de legume. Insa orice educatie la coada vacii, printre copii de tigani si tarani, nu m-ar fi putut pregati pentru vizita in cartierul asta.
Si uite asa, cautand disperata destinatia, ma uitam pe strada la tot felul de fete in fuste scurte, decoltate, cu unghii roz fosforescent. Bravo lor ca reusesc! Ca nu sunt tavalite in fiecare zi si nu ajung plangand acasa. Bravo femeilor puternice de acolo! Chit ca poate sunt "deficitare" la alte capitole, probabil ca au ajuns cele mai dure femei din lume.
Acum, nu ma intelegeti gresit, nu-mi doresc sa fiu ca ele, dar performanta lor merita laudata.







A voastra Blonda

5 comentarii:

  1. Nu generalizez. Doar ca sincer, n-as rezista in asa mediu...

    RăspundețiȘtergere
  2. e ca oricare alt mediu...depinde de cat esti de toleranta si de cat de mult iti pasa de cum sunt altii. tu stii cine esti, ce-ti place si pe ce principii te bazezi. ca-n viata...you have to struggle a little :)

    RăspundețiȘtergere
  3. pantelimon e ok .. cat de cat e asfaltat :) ... eu am avut primii doi ani de zile din liceu .. o locatie geniala : strada Humulesti la capatul autobuzului 117. Genial de criminal .. ce sa va zic ? ca desi invatam intr-o scoala unde sunt numai baieti nu plecam niciodata singuri de acolo decat in haita si noi ca si dumnealor .. ca daca mergeai singur .. ( nu s-a intamplat dar era un fel de legenda ca l-ar fii dezbracat pe un coleg si ca directorul nostru l-a acoperit cu sacoul lui si l-a dus acasa .. ) dimineata aveai parte de seringi folosite pe care nu era bine sa calci si tot asa .. cu alte cuvinte pantelimon e deja cul :)
    ps : politia la vremea aia nu intra pe acolo ... acum din cate am vazut intra cu S.P.I.R-ul .. controlorii ... nu aveau acte de eroism in ei ..
    si nici cei cu salvarea nu stiu cat se incumeta .. asa ca in bucurestiul nostru iubit si drag .. mai iezista si chestiuni fin acestea . super PS : locatia e FERENTEXAS :) nu cred ca e exagerat numele

    RăspundețiȘtergere
  4. ah, ce ce mai place fetelor sa faca observatii la prima vedere! :-)

    in orice caz, orice astfel de observatie pozitiva (ca ai zis, per total, 'ceva de bine' despre fetele din Pantelimon) este mai buna decat o generalizare negativa.

    RăspundețiȘtergere