duminică, 16 ianuarie 2011

Râzi!

Dacă aş putea să descriu într-un cuvânt perioada asta, aş spune cu mâna pe inimă "Schimbare". Atât eu, cât şi persoanele din jurul meu se confruntă cu un val de schimbări radicale spre lucruri noi, oameni noi, locuri noi şi-aşa mai departe. Există o tendinţă, şi nu o zic numai eu, către găsirea unui eu mai curat, mai liber şi mai plin de iubire. Învăţăm cu toţii să ne iubim mai mult, să ne supărăm mai puţin, să apreciem mai mult persoanele din jur şi să îmbrăţişăm cu căldură situaţiile de rahat cu care ne confruntăm.
Am observat că toţi avem probleme cu banii, ne certăm cu persoanele dragi, triem din prieteni, aruncăm din vechituri, facem schimbări! Şi deşi schimbările astea vin la pachet cu nişte frustrări, tot răul spre bine. Mereu am crezut că cel mai simplu mod de a trece peste greutăţi e să râzi. Să râzi până nu mai poţi pentru că râsul te ajută să treci peste boli, peste grijile şi tristeţile de zi cu zi.
Eu râd! Şi pentru asta sunt un om fericit!

Bruneta

5 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Comentariile irelevante vor fi sterse! Unii dintre voi sunteti foarte amuzanti :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Rasul este egal cu Fericirea :) imi place cum scrieti fetelor !

    RăspundețiȘtergere
  4. asa e, ne schimbam pe zi ce trece, si la fel si prietenii nostrii. Acum avem acces la informatie, ritmul este unul din ce in ce mai alert, pe zi ce trece apar lucruri noi, tehnlogia rupe astazi mai mult ca niciodata. Cu zambetul pe fata ar trebui sa fim toti, sa ne bucuram de aceasta excursie minunata.

    RăspundețiȘtergere