miercuri, 3 martie 2010

Barbatul perfect

In cautarea barbatului perfect am constatat, cu mare regret, cat de defecta sunt.
De exemplu, mi-am spus mereu ca mi-as dori un barbat despre care sa stiu mereu unde e. Eh, sa te puna gaia sa ma suni sa-mi zici din senin unde te duci pentru ca mi se va parea dubios ca-mi dai raportul si ma voi gandi ca de fapt faci cu totul si cu totul altceva.
Sa nu cumva sa nu-mi cumperi flori, asa din senin. Daca o faci, ma voi gandi ca ai gresit cu ceva si ca vrei sa ma imbunezi. Sau ca esti atent.
Daca ma duci in vrun local deosebit, mai necunoscut , voi considera ori ca esti dragut si incerci sa ma surprizi, ori ca incerci, de fapt sa ma ascunzi.
Daca imi cumperi un cadou scump, voi spune ca incerci sa ma cumperi. Sau voi aprecia sincer efortul tau.
Daca esti prea dulce , o sa mi se faca rau. Daca esti distant, inseamna ca mai esti cu cineva in preajma si iti schimbi comportamentul.
Daca nu iesi cu baietii, zic ca esti dependent. Daca iesi, zic ca ma neglijezi.
Daca ma lasi sa-mi vars nervii pe tine, sa urlu si sa tip, fara sa-mi dai replica, voi spune ca nu ma bagi in seama, ca nu-ti pasa. Daca totusi intri in jocul meu, voi spune ca nu-ti pasa de sentimentele mele si ca tipi aiurea la mine.
Si totusi , se intampla sa faci exact ce trebuie exact cand trebuie...



A ta Blonda

PS: Mai grav este ca majoritatea femeilor sufera de "suceala" asta. Imi pare rau dragilor, ca nu reusim sa gandim la fel de in alb si negru ca voi. Bafta in exista cu noi va urez!...si totusi..splendide creaturi ne-a facut Dumnezeu.

8 comentarii:

  1. foaaarte simpatic postul :)

    RăspundețiȘtergere
  2. postul tau imi aminteste de faptu ca mereu primesti ceea ce iti doresti:) si cel mai des nu te multumeste.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sarah cum poti sa spui asa un lucru despre mine?:)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Te inteleg perfect pentru ca, oricat de roz ar fi situatia, trebuie sa gasesc mereu ceva de comentat si mereu se intampla sa nu-mi convina un anumit lucru... Mai ca am ajuns sa ma consider unul dintre cei mai greu de multumit oameni de pe planeta... Si ajung astfel sa-mi pun intrebarea: oare nu suntem noi cele care ne stam, constient, in calea fericirii? :) ...

    RăspundețiȘtergere
  5. Fericirea e un sentiment f intens si de foarta scurta durata, asa ca depinde doar de cei din jurul nostru sa-l traim. Nu da vina pe tine, e mai usor asa:)))

    RăspundețiȘtergere
  6. big up.....dublu like....ce vrei tu :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. nu stii vorba aia???....sa nu contrazici niciodata o femeie....asteapta putin...si o face SINGURA.....

    RăspundețiȘtergere
  8. ... Dar mai sunt momentele alea in care, desi simti cu toata puterea ca vrei sa mergi la el si sa-i spui ca-l iubesti din toata inima si ca nu vrei sa se termine, te opresti si te gandesti, de ce sa ma bag iar in asta, de ce sa ajung iar in punctul asta trist la un moment dat?! In situatia asta ce e de facut? Se minte omul singur, ii e frica? Sau... realizeaza pentru prima oara unul dintre cele mai importante lucruri, ca n-o sa mearga niciodata, indiferent cata iubire e la mijloc? E atat de greu... Eeeh, una peste alta, e foaaarte frumos post-ul si chiar esti o sursa buna de sfaturi, sa n-ai dubii. Pup.

    RăspundețiȘtergere