duminică, 28 martie 2010

Pentru raci

Dupa un studiu aprofundat combinat cu experientele mele, spun cu mana pe suflet ca zodia mea preferata este racul.
Cunosc 1,2,3,4 baieti raci. Bine, probabil ca sunt mai multi, dar pe ei ii stiu de aproape. Imi sun prieteni, amici, parteneri de conversatie iar unul mi-a fost si iubit. Sunt, toti 4 baieti deosebiti, inteligenti, amuzanti, atenti. N-ai cum sa nu te simti bine daca esti in preajma unui rac. Te baga in seama, te incurajeaza sa vorbesti, te asculta, li se pare (sau macar se prefac) interesant orice ai spune si nu o sa-ti intoarca niciodata spatele. Nu l-am vazut pe niciunul niciodata suficient de suparat incat sa nu-mi intoarca o vorba buna. Stiu ca sunt parteneri stabili, linistiti, statornici, devotati, sensibili. Probabil ca la un moment dat devin plictisitori, dar chiar daca nu au mereu initiativa, iti vor accepta mai orice propunere cu entuziasm. Niciunul dintre ei nu e coleric, toti sunt linistiti si rabdatori. Nu-si pierd niciodata ideea, isi pastreaza scopurile bine definite si nu se pierd in detalii. Chiar daca nu sunt cei mai extrovertiti oameni, nu sunt timizi, iar daca le dai putina atentie vor fii extrem de fericiti sa o primeasca.
In schimb, cu un rac trebuie sa dai dovada de cuvant, sa nu promiti si sa nu faci, sa nu-i dezamagesti, sa nu-i ranesti. Atunci iti intorc spatele. Sunt gelosi, posesivi si au un foarte bine dezvoltat spirit protector.
Cumva, postul asta l-am scris pentru toti racii din viata mea, ii consider cu adevarat oameni buni si as vrea sa stie asta. Indiferent cum ma voi purta vreodata cu voi, sa nu credeti ca o fac din desconsideratie sau altceva, o fac pentru ca sunt distrata, dar imi pare mereu rau ca nu v-am acordat cata atentie as fi putut.



A voastra Laura.

13 comentarii:

  1. mie absolut toti racii pe care i-am intalnit mi-au lasat un gust amar prin stilul de rahat prin care se cred net superiori restului de posesori de penis de pe planeta...a, si sa nu uit, sunt si foarte parsivi :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca e vorba o problema de orgoliu in cazul vostru. Pe mine nu a incercat sa ma patronizeze niciun rac, probabil ca nu trb sa-si dovedeasca nenumaratele calitati de Alfa in fata mea:)
    Cat despre parsivitate... stiu sa lucreze cu sentimentele, sa le afiseze, sa le exagereze si sa se foloseasca de ele. De ale tale si ale lor:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu ai citit foarte bine comentariul meu...am spus asa : " se cred net superiori restului de posesori de penis de pe planeta "

    si nu incearca nici unul sa te patronizeze ca si femeie, e drept, pentru ca oricum , trebuie sa recunoastem, ca in 99% din cazuri , cand va indragostiti sunteti deja sunt patronatul unui barbat in incercarea de a face ca totul sa fie bine. Si nu, nu spune nimeni ca asta nu e ok, ba dimpotriva, este o treaba absolut nemaipomenita, dar guess what, you're gonna end up hurt 90% of the cases :)

    RăspundețiȘtergere
  4. de raci trebuie sa fugi.. nu imi plac, nici nu o sa-mi placa.. sunt de acord cu DVlad knd zice k sunt foarte parsivi.

    RăspundețiȘtergere
  5. sunteti niste idioti.

    Banuiesc ca nu voi sunteti problema... e din cauza Mihaelei Tatu.

    Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  6. permite-mi sa-ti spun ca esti de cacat
    comportament tipic pentru un rac :)

    RăspundețiȘtergere
  7. :))) Foarte masculini sunteti dragilor!

    Mie racii nu mi-au facut nimic rau, din contra, d-asta imi si place zodia, dar nu e cazul sa generalizam, evident.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pai da, ca nici mie nu-mi plac racii:D
    Bruneta

    RăspundețiȘtergere
  9. asta se aplica si pentru femei? eu sunt rac, dar mai degraba sunt considerata o rautate...

    RăspundețiȘtergere
  10. Habar n-am, am cunoscut doar barbati raci!

    RăspundețiȘtergere
  11. pacat ca unul dintre amicii tai raci nu prea este stabil!

    RăspundețiȘtergere
  12. Iti multumim pentru interventie, draga anonim ;) nu stiu ce ne-am fi facut fara remarca ta

    RăspundețiȘtergere
  13. Raluca te rog, sa nu fim rele!
    Draga anonimule( mai bine spus anonimo)..ce am invatat din experientele mele alaturi de raci este ca vor fi stabili, atenti si cum i-am descris mai sus doar atunci cand au ceva sentimente fata de persoana de langa ei. Ai mei raci (sau ale mele experiente cu racii) nu mi-au dovedit nici ca sunt instabili, nici nehotarati, ci din contra. Asa ca in continuare voi inchina paharul pentru raci, chit ca sunt amici, prieteni sau iubiti!
    Te mai asteptam la noi pe blog!

    RăspundețiȘtergere