vineri, 5 martie 2010

Haidi "Pa"!

Ei bine, şi iată cum nu te mai suport! Hai că nu mai suport ca tu, omule fără culoare şi farmec, tu ăla care judeci şi îţi dai aiurea cu părerea, care te bagi, care comentezi şi care nu respecţi.
Ei bine, nu te suport pentru că nu ştiu cum să manevrez lucurile cu tine. Pentru că eu sunt cam prostesc de drăguţă, că aşa m-a învăţat pe mine mama să fiu, moment în care tu ţi-o iei în cap. Eu nu mint, nu mă răzbun şi nu iau atitudine. Eu tac, cel mult mă oftic şi arunc doua, trei înjurături. După care îmi trece. Şi dup-aia aud iarăşi cum te victimizezi şi te aştepţi să te primesc cu braţele deschise de parcă eu sunt de vină pentru tot.
Şi nu te primesc. Pentru că, deşi nu mai sunt supărată, asta nu înseamnă că te vreau înapoi. Ci pur şi simplu, nu-mi mai pasă. Nu mai eşti special, nu mai eşti nici măcar amuzant. Eşti un altul, la fel de special ca şi vânzătorul de la covrigi. Pentru că nu am nicio fericire dacă mă întorc de unde am plecat, lucrurile sunt fix aşa cum le-am vrut, sunt exact unde am vrut să ajung..Iar tu, da, tu, eşti împrăştiat în mii de gânduri şi de frământări, nu mai ştii ce vrei de la viaţă, dacă mai vrea cineva ceva de la viaţa ta, dar culmea! Ştii ce vreau eu!
Când eu..un lucru e clar.. Te vreau pe tine..dispărut!


Bruneta

3 comentarii:

  1. a fost bun. acum nu mai e bun. ba e chiar si rau :)) so girlish, or at least that`s how i see it...

    RăspundețiȘtergere
  2. pai inainte pentru ca il aveai, era bun..acum ca nu mai il ai, e cel mai prost:D asa e in viata:P

    RăspundețiȘtergere