miercuri, 10 martie 2010

In doliu, iar.

Ma gasesc iar in postura de a nu avea internet acasa. Cum sunt dependenta de internet, facebookceala, blogareala, mailuri, presa pe net, muzica si toate cele, de obicei, lipsa de conexiune e o boala grea pentru mine. Nu inteleg exact cum, dar de data asta absenta netului nu m-a afectat foarte rau, doar ca nu am reusit sa-mi scriu, implicit trimit un CV pentru un post de practica. In rest, am trait foarte bine fara prietenul meu virtual (internetul fiind acela, sa nu intelegeti ca am un iubitel pe net)
Si uite cum blonda sta in holul facultatii de Cibernetica, la ora 17 07 , pe un frig sinistru sa va scrie voua despre nimic.
Si nimicul asta se compune din urmatoarele: un gardian care pazeste buna desfasurare a activitatii de feisbuceala si tipa la studentii impertinenti care isi muta scaune, 3 baieti la geam, in fata laptopurilor, toti cu castiile in ureche, un baiat fooooarte dragut care urca pe scari spre etaj, unul care coboara chiar acum , un grup de 3 prostute care fac mai mult zgomot decat un metrou si multi, multi studenti, tineri, mai batrani cu ochii'n monitoare. Plus o blonda infrigurata care, in loc sa stea acasa, sa bea un ceai, a ales sa va scrie voua. Doar ca sa stiti ca , de fapt, n-am murit, port doliu internetului meu.
Pana cand o sa pot sa va scriu ce-mi trece prin cap pe moment, va salut stimabililor!



A voastra Blonda.

2 comentarii:

  1. daca rezisti 24h de ore ai scapat de dependenta:)
    teoretic este ca si la tutun
    practic e un pic mai greu

    'condoleantele' mele:)

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu sufar in aceeasi masura fara internet :-(

    cred ca nu e in regula, poate n-ar fi rau sa ne tratam cumva!

    RăspundețiȘtergere