miercuri, 17 martie 2010

Shopping?!

V-ati uitat vreodata la tele-shopping? Eu m-am uitat azi. Si ce-am aflat?

1. Mai presus de toate, e mai importat ca un cutit sa taie un bocanc, o buturuga, o conserva decat o rosie.

2. Un pix trebuie sa fie fin, elegant, de exceptie, sa sparga gheata( la propriu), dupa care sa scrie in continuare super exceptional. Pentru ca fixul face scrisul, daca ma intelegeti.

3. Nu trebuie sa tii cure de slabire si sa faci sport ca sa ajungi slaba. Tot ce trebuie sa faci este sa porti un soi de body de elastic-guma-material minunat care te acopera de la genunchi pana sub sani total si te slabeste vazand cu ochii. Cu aceasta ocazie, ti se duce de rapa si viata sexuala pentru ca nimeni nu te-ar f*** cu costumatia aia pe tine.

4. Daca tot am adus in discutie sexul, am constatat ca cea mai simpla solutie pentru a avea o iubita tanara, blonda, cu silicoane si picioare perfecte este sa te dai cu nu stiu ce substanta in cap care ajuta la indesirea podoabei capilare. Prin urmare, 60 de ani, burtos, cazut, cu par bogat= atractie instantanee ptr barbie.

5. Apropo de atractie, evident ca nu trebuie sa faci sport ptr a arata bine. Asta am hotarat-o deja. Tot ce trebuie sa faci e sa-ti cumperi o banda d-aia cu electrosocuri (pardon, stimulare electro-nu stiu ce) pe care ti-o pui pe rand pe abdomen, fund, coapse, maini, glezne si tot asa pana devi perfect. Garantat!

Spor la cumparaturi dragilor, eu mi-am comandat deja de toate!

A voastra Blonda.

7 comentarii:

  1. dar de storcatoarele de fructe si cuptorul magic nu ne zici nimic?

    RăspundețiȘtergere
  2. Editia viitoare! Pe alea nu le-am vazut inca, dar promit ca vin cu vesti proaspete (asa ca fructele din storcatorul magic)!

    RăspundețiȘtergere
  3. Exact la asta ma gandeam si eu cand am urmarit cu interes partea cu Body SLim mambo-jumbo. Cat tupeu iti trebuie sa dai jos asa ceva de pe tine in fata unei persoane care te privea pofticios pana atunci?:D

    RăspundețiȘtergere
  4. si toate acestea incap chiar si sub pat sau in debara :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Si le puteti transporta oriunde, pentru ca au o geanta increeediiiibil de frumoasa. CADOU!:))

    RăspundețiȘtergere