marți, 30 martie 2010

To sex or not to sex

Zilele trecute am avut o discuţie aprinsă cu un nimfoman. E băiat bun el aşa, sclipitor şi simpatic, deştept şi o prezenţă placută, dar cumva are o problemă cu sexul. Şi nu că face mult sex cu iubita, că n-are. Dar face mult sex cu multe persoane. Zice că de dragul diversităţii, de dragul experienţei, că oricum e o activitate ca oricare alta. Mă gândesc că percepe sexul ca pe un hobby. Şi vorbeam noi aşa despre cum foarte puţine femei au capacitatea asta de a se culca cu tipi fără să simtă nimic, şi cum noi femeile rareori facem distincţia între sex şi sentiment.
Iniţial m-am ofticat că nu sunt şi eu aşa heartless, dar apoi mi-am dat seama că nu vreau să fiu altfel. Nu vreau să nu simt nimic de la persoana cealaltă, nu vreau să trăiesc vreodată o partidă d-asta nebună în care să nu-mi pese cine e individu din mine, să nu mă sărute, să nu ma privească în ochi.
A face sex fără sentiment e ca şi cum ai mânca legume fierte şi brânză dietetică toata viaţa. Mănânci că ţi-e foame, dar nu simţi plăcerea de a mânca cu poftă. Ca atunci când mănânci o fripturică sau o pizza, şi după un desert şi bei un shake de ciocolată şi stai să ţi se aşeze mâncarea. Aşa, ca atunci când stai să trăieşti momentul de după, cu o ţigară dupa preferinţe, exclamând "wow" din 5 în 5 minute.
Aşadar, mă bucur că ţin la persoana cu care mă sărut, mă bucur că ştie cum mă cheamă şi mă sună a doua zi să mă întrebe ce fac.


Bruneta

6 comentarii:

  1. "Aşadar, mă bucur că ţin la persoana cu care mă sărut, mă bucur că ştie cum mă cheamă şi mă sună a doua zi să mă întrebe ce fac." - asta e esenta ralu, asta am tot cautat si eu! bravo! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. pentru mine, sexul fara sentiment nu exista.mai bine deloc, dekt doar asa..pentru "miscare"

    RăspundețiȘtergere
  3. Sexul bun e unul singur. Daca adaugi sentimentul se numeste dragoste. Haha

    RăspundețiȘtergere
  4. sexualitatea vine din interior si este foarte important sa existe atractie intre parteneri...altfel,e ca mancare fara sare...

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu consider ca exista distinctie intre a face dragoste si sex. Sexul, in principiu ar trb sa nu fie insotit de asa multe sentimente.Eu nu prea stiu sa fac sex, sunt cam fraiera, intai trb sa-mi fie drag de o persoana, abia apoi urmeaza actul fizic:)


    Blonda.

    RăspundețiȘtergere
  6. orice 'act fizic' in afara Tainei Cununiei nu poate aduce nimic bun.

    mai devreme sau mai tarziu, orice astfel de act - privit ca acceptabil de lumea de azi, dar care ramane un pacat - va atrage consecinte.

    cine are urechi de auzit, sa auda!

    RăspundețiȘtergere