joi, 15 aprilie 2010

Dileme

S-a mutat cumva jumatate din judetele Prahova, Brasov si Cluj (!!!!) in Bucuresti? Parca avem cu un milion mai multe masini si toate din judetele astea!

De ce e Botezatul considerat imbracat bine? De cele mai multe ori (are si exceptii, evident) mi se pare extrem de kitchios imbracat si totusi... La fel, Loredana de ce e considerata mare artista si mare "fashion icon" (bre!) ? In afara de "buna seara iubite" , "ridica-ma la cer" si alte piese din tinerete, consider ca are doar porcarioare de melodii. Cat despre haine....pff!

De ce nu iesim odata din criza?!Mai important, de ce nu facem o noua revolutie daca guvernanti se dovedesc incapabili dar nu si suficient de supusi incat sa-si dea demisia in momentul in care sunt depasiti de situatie?!

De ce se poarta doctorii urat si scarbos cu tine daca esti bolnav? Nu pentru asta s-au facut doctori, ca sa te ajute? Sau sa te faca sa te simti prost ca te-ai imbolnavit? Pe aceeasi model, de ce se fac oamenii care nu suporta copiii, profesori? Sunt masochisti cumva?

Si nu in ultimul rand, de ce sunt pufuleti Veverita Pofticioasa mai buni ca oricare altii?



A voastra Blonda

3 comentarii: