luni, 19 aprilie 2010

Criminal in serie?!

Sunt absolut convinsa ca undeva, la nivel foarte inalt, in tara asta s-a produs o crima in serie. Si cand spun serie, ma refer la cateva zeci de persoane. Acum, ce sa faci cu cadavrele astea, decat sa le storci de sange si sa-l pui sa curga prin fantanile patriei?
Nu, acum vorbesc cat se poate de serios, ati observat ca in loc de apa normala, in ultimul timp, din fantaniile capitalei sare vesela o apa rosie?! Cat de sinistrii sa fim? pana unde duce prostul gust in tara asta?!
Mai mult n-am ce comenta, sunt socata.
Abia astept sa ma stropeasca cumva apa aia, sa-mi murdaresc hainele de rosu, sa vin acasa si sa-i explic lui mama ca am avut o zi foarte ocupata, macelarind pe cineva.
Sunt sinistra, imi pare rau, dar se pare ca toti suntem la fel.


A voastra Blonda.

4 comentarii:

  1. Draga mea Laura,

    langa fantani e si o placuta pe care scrie Ziua Internationala a Hemofiliei. Hemofilia e o boala de sange destul de naspa si toata faza cu apa rosie face parte dintr'o campanie pentru prevenirea acestei boli. Deci exista o explicatie destul de ok, zic eu. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. apa aceea rosie trebuia sa fie numai vineri, cand a fost ziua internationala a hemofiliei

    RăspundețiȘtergere
  3. Am citit si eu acum despre "ziua internationala a hemofiliei" pe net. Ca boala, mi se pare grava si deloc de luat in deradere...totusi...o alta metoda de a atrage atentia asupra ei, nu gaseam?

    RăspundețiȘtergere
  4. ha, ha, ha... ce usor ne putem amagi constiinta cu explicatii de genul 'Ziua hemofiliei'! :-)

    oare sa nu fie un semn legat despre sutele (poate miile) de prunci nenascuti care se omoara zi de zi prin avorturi, care au ajuns la un total depeste 10-15 milioane de doua decenii incoace?

    http://www.razbointrucuvant.ro/2011/08/25/parintele-tanase-fara-menajamente-despre-avort-si-perspectivele-apocaliptice-ale-neamului-urmeaza-pieirea/

    http://bloguri.piatza.net/2-milioane-de-avorturi-se-fac-anual-in-romania-fetele-ajung-in-fata-altarului-si-in-momentul-acela-ele-fac-avorturi-uciderea-desfraul-si-necredinta-grabesc-sfarsitul-lumii/

    http://foaienationala.ro/peste-21-de-milioane-de-avorturi-romania-din-1958-pana-2008-si-noi-ne-plangem-de-conducatori-politica-economie.html

    http://www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/reportaj/cum-a-ajuns-romania-sa-aiba-22-milioane-de-avorturi-217321.html

    ***

    la asa o natiune de 'criminali in serie' oare ar fi de mirare ca, intr-o zi, sa inceapa sa curga sange prin conducte si prin rauri?

    ***

    cat depre omuletul care este OM inca din momentul conceperii:

    http://munteanuk.blogspot.com/2009/12/vremea-cand-niciunul-dintre-noi-n-am.html

    http://munteanuk.blogspot.com/2010/06/libera-sa-alegi-uciderea-unui-om.html

    http://munteanuk.blogspot.com/2009/12/en-grave-and-unpleasant-readings-ro.html

    http://munteanuk.blogspot.com/2008/02/unpleasant-readings-lecturi-neplcute-1.html

    http://munteanuk.blogspot.com/2008/05/en-grave-and-unpleasant-readings-ro.html

    RăspundețiȘtergere