joi, 1 aprilie 2010

Cum a ajuns vaca in copac

Sunt sigura ca ati observat un nou tip de femeie in oras. Apar din ce in ce mai des, ca ciupercile dupa ploaie. Sa va descriu. Sunt cele mai misto femei din oras, cele mai bune, mai bine imbracate, mai "cosmopolite", plimbate prin toate tarile si pline de genti scumpe si ceasuri cu diamante. Ati observat? Vorbesc mult, zgomotos, despre hainele lor, excursiile lor la LV in Paris si la Disney, cluburile de fite din toata lumea pe care le-au vizitat si...cam atat.
Habar n-au ce-i aia o conversatie pertinenta. Nu stiu sa lege 3 cuvinte in vreo limba straina in afara de "ciao, dove e LV?", habar n-au sa foloseasca tacamurile de peste, sau macar alea simple, plescaie, tipa, vorbesc cu gura plina, injura si , in general, se poarta ca un badaran imbracat in haine de femeie misto.
Halal cosmopolite, au umblat degeaba pe peste tot, au vazut degeaba zeci de chipuri, baut degeaba sute de cafele in centrele vechi ale oraselor, degeaba au stat in cele mai bune hoteluri, degeaba au trecut pe langa cele mai mari muzee din lumea asta. Nu se leaga nene nimic. Sunt de-o mitocanie iesita din comun.
Ce e mai trist, e ca barbatii au devenit fascinati de ele. Nu mai conteaza ca sunt facuti de ras de aceste femei la cine oficiale, vizite in familie, vizite in muzeu in timpul carora se plictisesc groaznic si devin zgomotoase si tot asa. Oare pana unde merge superficialitatea barbatiilor? Oare chiar, pentru sexul cu o femeie exceptional de buna, sunt capabili sa-si manance jumatete din numarul de neuroni?
Nu ma intelegeti gresit. Da! Hai sa fim bune, imbracate foarte bine, plimbate peste tot, superficiale, cum vreti voi, dar hai sa ne purtam frumos, sa dam dovada de o minima educatie si de putina imaginatie. Ne-am prostit de tot, zau.



A voastra blonda

10 comentarii:

  1. uiti k barbatii kre se intalnesc cu aceste femei sunt si ei o apa si-un pamant.nu inteleg de unde atata mirare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu, tocmai, am intalnit barbati respectabili care ies cu astfel de femei. Spun despre ele ca sunt proaste si lipsite de educatie,dar atat de bune...

    RăspundețiȘtergere
  3. Barbatii aia despre care vorbesti tu ori sunt la fel de superficiali ca si ele, ori sunt niste frustrati care nu si-au trait varsta si se intorc in timp. E foarte simplu. Fiecare cu nivelul lui

    RăspundețiȘtergere
  4. offtopic imi plac anonimii care scriu "k" "cã"
    si "kre" in loc de "care"
    in rest, referitor la articol, fiecare are dreptul sa futa ce vrea, nu?

    RăspundețiȘtergere
  5. Unii scriu "k" in loc de "cã" si "kre" in loc de "care", altii se exprima intr-un mod grosolan. Fiecare cu obiceiurile lui,nu-i asa DVLAD?

    RăspundețiȘtergere
  6. a nu cunoaste limba romana nu e un obicei
    si ca tot veni vorba de obiceiuri, nu-ti face un obicei din a ramane anonim :)

    RăspundețiȘtergere
  7. super articolul,mi a placut mult de tot... cu mentiunea ca "bine imbracate" e foarte questionable....i think there's life after LV.
    Le recunosti foarte usor pentru ca nu au absolut deloc STIL si nici "talent"...acolo e buba. Si din pacate nu se cumpara chestiile astea.

    Concluzia este ca ele sunt pur si simplu un sport, o activitate, la fel ca fotbalul la sintetic de duminica, sau shaorma de la Dristor (Budapesta).

    RăspundețiȘtergere
  8. La fel sunt si barbatii. Poti sa vezi astfel de specimene peste tot, mai ales cei 'smecheri' care vor sa-ti arate ce bine facuti sunt ei si cat de mult aur le-a crescut, sau ce masina au mai capatat de la cine stie ce matusi sau unchi.
    Barbatii astia despre care borbesc aici, sunt aia care dau cu masina peste tine, ca le era greu sa puna frana, sau bat batranii pe trecerea de pietoni, pentru ca 'era nervos'.
    Ei sunt cei cu care ies pitipoancele din articolul tau.

    RăspundețiȘtergere
  9. pana si sensul cuvantului 'buna' a fost pervertit de lumea in care traim si este folosit ca atare...

    ...iar din familia sa lexicala nu mai face parte 'bunatate', ci 'bunaciune'.

    ***

    aceasta e trista lume in care traim, la ce sa ne mai asteptam?

    nu stiu de-or fi la fel de vizibili, dar cred ca sunt tot atat de multi barbati care sa se inscrie in tipologie cat sunt si femei.

    RăspundețiȘtergere