marți, 17 noiembrie 2009

Ce-ti doresc eu tie...

Exista o sumedenie de lucruri care ar trb sa ti se intample sau pe care sa le faci macar o data in viata.Seria e cumva nesfarsita si total subiectiva,dar hai ca incerc sa pun eu una la punct.Prin urmare,iti doresc,macar o data in viata sa:





-Vezi Roma

-Sa mananci inghetata italieneasca

-Sa mergi la Venetia,sa te plimbi cu gondala,sa te saruti sub podul indragostitiilor

-Sa-ti cumperi ceva ridicol de scump.O pereche de pantofi eventual,sa te plimbi cu ei dezbracata prin casa si sa fii uimita de cat de bine arata si cat de bine te fac sa arati.

-Sa-ti bei cafeaua in Cafe de la Paix.Sa dai ridicol de mult pe o cafea care sa nu fie nici cea mai buna,nici cea mai mare pe care ai baut-o vreodata.

-Sa iesi dimineata la ora 7 din casa,sa te duci la Starbucks,sa-ti iei o cafea mare cu multa frisca si o briosa cu ciocolata

-Sa te trezesti,sa fie racoare in casa,dar in pat sa fie cald.Sa simti pielea si mirosul iubitului/iubitei tale aproape de tine.Sa te pupe pe frunte,sa te ia in brate si sa adormiti la loc.

-Sa va iubiti iarna,sa fie frig afara,sa nu conteze.Sa ninga,sa ploua,sa tune.Sa fiti impreuna,in pat,cu o cana de ceva cald,sa va uitati la filme pe laptop,sa va pupati mult,sa aveti gust dulce.

-Sa iubesti o data(sau macar o data) cu atata pasiune incat sa fi gata sa renunti la orice ptr persoana de care esti indragostit.Sa nu poti sa dormi singur,sa adormiti la telefon.Sa faci totul pentru el/ea.Cand te imbraci,sa te gandesti cu ce i-ar placea sa te vada imbracat/a.Cand te parfumezi,sa-ti alegi parfumul in functie de gusturile lui/ei.

-Sa minti grav o data in viata.Sa-ti fie frica sa nu fi prins.Sa te ascunzi,sa transpiri,sa speri ca nu afla nimeni.Iar cand trec 2-3-4-5 saptamani si in sf crezi ca nu a aflat nimeni,sa-ti zica prietenul tau cel mai bun ca stie de minciuna ta,dar ca o pastreaza secreta.

-Trebuie sa vezi Parisul,Venetia,New York,sa mergi intr-o vacanta iarna,undeva la plaja,sa vezi China.

-Trebuie sa-ti gasesti o pasiune.Ideal ar fi sa ajungi sa si faci bani din ea.

-Trebuie sa le cumperi alor tai un cadou extraordinar de scump sau de ravnit din banii tai.O data trebuie sa-ti rupi de la gura,sa le dai lor.

-Trebuie sa mergi cu o masina cabrio pe un drum de munte.Eu am fost,pe serpentine,cu multa viteza,nu exista ceva ce ar putea sa se compare.Te dai jos din masina,parca te bucuri si nu ca tura in forta majora s-a terminat.

-Trebuie,macar o data in viata,sa suferi din dragoste.Sa simti ca ti se rupe inima in tine,sa vrei sa fugi,sa negi,sa inchizi ochii,sa te trezesti cand iti trece,sa suni,sa nu ti se raspunda,sa plangi pana cand nu mai ai lacrimi,sa simti ca nu mai vrei sa traiesti.Trebuie!

-Sa ajuti un om neajutorat,un cersetor,un om fara casa,sa duci de mancare unui batran,sa ii devi prieten.

-Trebuie sa mananci macar o data un macaron(se gasesc si la noi,deci nu trebuie mers pana la Paris ptr asta)

-Trebuie sa termini o facultate,trebuie sa citesti o carte de dragoste,trebuie sa mergi la un curs,sa inveti sa faci ceva,orice.Sa-ti acorzi timp si ptr tine,ptr cultivarea ta

-Macar o data,trebuie sa ai un iubit/o iubita cu ochi albastrii.Nu se compara cu nimic ochii aia cand iti spune te iubesc,cand plange ptr tine,cand se trezeste dimineata,cand e vara si sunteti la mare,cand e iarna si se reflecta albul zapezii in albastrul ala minunat al ochiilor lui/ei.

-Trebuie sa ai un prieten cel mai bun.Asta chiar trebuie,trebuie sa ajungi sa iubesti un strain ca pe un frate,sa ai incredere in el mai mult decat ai in tine

-Trebuie sa ai un animal de casa.Un catel care sa faca pipi pe el de fericire cand te vede,o matza care sa vina parsiv sa se alinte sau nah,macar un peste care sa se uite tamp la tine prin sticla acvariului.

-Neaparat trebuie sa inveti macar o limba straina.Sa te simti mare si tare cand scoti 3 cuvinte si alea probabil gresite in alta limba.

-Trebuie sa faci cada cu lumanari,cu vin,cu cineva care sa te inghesuie.

-Vai,trebuie sa-ti faci un masaj la un maseur profesionist!Sa te unga,sa te apese,sa te frece,sa simti ce-nseamna un masaj adevarat.

-Sa alergi in ploaie,sa nu conteze ca te uzi pana la piele,sa alergi,sa alergi,sa alergi.

-Sa primesti micul dejun la pat.Capsuni,fresh de portocale,clatite si ce mai vrei tu.

-Sa mergi la un concert.Daca e rock,in gasca,daca e cu cantece de dragoste,cu jumatatea.

-Sa vezi Eyes Wide Shut.

-Trebuie sa te imbeti macar o data.Ideal ar fi sa nu ti se faca rau dupa si sa-ti aduci aminte tot ce ai facut,dar trebuiiiiie sa bei pana cand te ametesti.Ideal ar fi cu sampanie,dar merge cu orice altceva alcoolic.

-E obligatoriu sa plangi de bucurie.Sa ti se faca o surpriza atat de reusita incat sa te faca sa plangi de bucurie.

-Trebuie sa ai o iubire de vara,sa stati la soare impreuna,sa beti ceva foarte rece,sa iesiti impreuna in club,sa mergeti la mare,sa va plimbati in parc,sa credeti ca nu se termina niciodata,sa fie atat de incarcat de pasiune incat sa ti se taie rasuflarea si cumva,in sept-oct sa se termine tot.

-Trebuie,dar trebuie sa faci o baie in piscina noaptea.Eventual dezbracat/a.Sa fie frigut afara,apa sa fie calda,sa-ti fie frica sa nu te prinda cineva.Sa iesi din apa,sa te duci sa-ti faci un dush fierbinte si sa te culci linistit/a.

-Trebuie sa razi pana cand iti dau lacrimile.Trebuie sa ai umor,sa te amuzi din orice,sa fii fericit,bucuros,euforic.

-Mai trebuie sa iubesti pe ascuns,sa nu-ti fie impartasita dragostea.Sa te uiti la el/ea cum se plimba prin curtea liceului si sa tanjesti dupa atingerea lui/ei.Trebuie sa iti consumi dragostea aia spumoasa din liceu,sa fie relatia adolescentei tale.

-Trebuie sa vezi un rasarit de soare si un apus.



Trebuie sa traiesti frumos,sa n-ai regrete,pe cat posibil sa faci ce simti pe moment,dar sa te gandesti si la consecinte,sa te alinti,sa-i alinti pe ce cei din jurul tau,sa iubesti,sa ai sentimente intense,sa razi,sa te bucuri,sa dansezi pana pici de oboseala,sa ai grija de sentimentele celor care se lasa total in voia ta,sa nu fi rau,sa nu faci sacrifici neintemeiate.Sa citesti,sa calatoresti,sa nu fi lenes,sa mai chiulesti,sa te mai joci,sa fii serios cand e nevoie.





Si ca sa nu uit,azi il voi ruga pe Mos Craciun sa-l convinga pe tata sa se induplece de mine(prietenii stiu de ce)





A ta Blonda.

2 comentarii:

  1. interesant postul asta ... o sa ncerc unele lucruri citite, altele le-am trait si DA...trebuie, altele nu prea ai cum sa-ti impui sa le traiesti pentru ca nu tot toate depinde de tine ... dar conform THE SECRET ,,ai grija ce ti doresti :)

    si ar mai fi de adaugat la lista cateva printre care ...baie gol in mare noapte :)) sex pe plaja sau in altelocuri publice, nu ai cum sa nu citesti the secret si sa nu vezi filmul ...ar mai fi da' nu e timp acu de enumerat :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Alex, stii cum e, fiecare cu prioritatiile lui, iar lista oricum e pe cat de subiectiva, de atat de deschisa.
    Cat despre The Secret, multi ar spune ca e doar o carte superficiala, total comerciala, dar mie mi se pare pertinenta "povestea".
    Oricum, eu astept si alte recomandari, sa-mi mai adaug la lista..

    RăspundețiȘtergere