luni, 16 noiembrie 2009

La suc

La masa. Patru fete. Doua blonde si doua brunete. Subiect de vorba: revelion.
Nu stim ce facem de revelion. De ce?Pai nu stim daca facem revelionul la munte sau la mare, singure sau nu, impreuna sau separat. Si asta pentru ca toaaata lumea noastra se invarte in jurul lor. Al barbatilor. Spre exemplu, bruneta din stanga mea nu stie daca face revelionul cu prietenul ei, pentru ca nu stie daca mai ramane cu el pana la revelion. sau daca lucreaza atunci. Blonda din fata mea nu stie daca sa faca revelionul la Viena, pentru ca nu prea mai are bani de haine. Dar e sec in alta parte. Deci ramane Viena. Da, ramane Viena si o sa se uite cu un nod in gat la vitrinele de pe Maria Hirferstrasse. Bun. Mai departe! Urmatoarea blonda tocmai s-a combinat. Si noua ei achizitie tocmai i-a sugerat sa mearga la munte cu el la trecera dintre ani. Si ea..nu stie! Cum sa fie atat de atent cu ea si s-o placa atat de mult incat sa-i faca astfel de propuneri dupa nici o saptamana de relatie? Concluzie, trebuie sa fie un marlan. Trebuie sa se roage ea de el sa petreaca revu' impreuna, nu el de ea ca altfel e un fatalau.
Iar subsemnata bruneta nu-si face planuri. Sigur apare ceva neasteptat de frumos pana in decembrie!
Voi ce faceti de revelion?
Noi am epuizat subiectul. Am inceput sa vorbim de fosti. Blonda blogului e foarte amuzanta cand vorbeste despre fosti.

A ta, a voastra, Bruneta.

6 comentarii:

  1. Revelionul il petrec in aceeasi casa din Sinaia frumoasei Romanici sarbatorind fericita si implinirea a 2 ani de cand prietenul meu m-a sarutat prima oara :D . Sunt singura care se baga in seama pe aici?:)) blogul e public..voi ati intrebat.. so.. :D cius:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pt interesul tau fata de blogul nostru! iti dorim alti 2 ani fericiti impreuna cu prietenul tau! Te asteptam si cu alte interventii, ghioca! :D
    Te pupam!

    RăspundețiȘtergere
  3. mda... nu sunt de acord la faza cu " marlanu' "

    iar referitor "la toaaata lumea noastra se invarte in jurul lor. Al barbatilor" ...crede-ma privind din "grupul" nostru, al barbatilor, se vede exact invers :)

    ps : e bine sa ma (ne) tineti la curent cu gandirea voastra

    RăspundețiȘtergere
  4. Alex, noi o sa va tinem la curent, important e sa bagati si voi la cap:D

    RăspundețiȘtergere
  5. :)) Da, interesant... Hai sa ne inteleaga toti baietii... si eu una voi face rev cu prietenul meu, prietenii lui si prietenele prietenilor lui care... ma rog... nu prea sunt pe placul meu, dar daca lui ii face placere, k sa se simta bine, fac efortul asta... Pana la urma nu e prea mare efortul... Sunt cu el, si pana la urma o sa ma simt bine oriunde si idiferent de persoanele prezente... :))

    RăspundețiȘtergere