marți, 24 noiembrie 2009

Liber la ceai

A venit sezonul rece! Luati-va un pix in mana si notati! Trebuie sa ne obisnuim sa bem ceai, si ceai cald, facut prin infuzie si sa lasam putin deoparte nestea-urile si sanpelegrino-urile de prin cafenele si sa mergem in ceainarii.
In afara de faptul ca are efecte benefice asupra organismului, prevenind cancerul, imbunatatind sistemul osos, sistemul nervos, previne diabetul s.a.m.d, este si foarte delicios si in ton cu vremea de afara. Poate fi combinat si cu lapte, dar asta ar insemna sa-i diminueze putin din efecte, insa de gust, e foarte bun.
Iar unul din locurile mele preferate pentru a bea un ceai este ceainarie Serendipity, langa parcul Gradina Icoanei, are un ambient foarte elegant si intim, se organizeaza deseori expozitii de fotografii si multe altele. Deci, pe langa placerea de a bea un ceai foarte bun si a asculta o muzica chill foarte buna, te delectezi si cu putina arta. Ca sa nu mai spun ca pernele asezate pe jos si separeurile instiga la foarte multa mana pe picior, si in functie de caz, mana pe picior plus pupat! :)
Daca aveti si voi locuri preferate unde va place sa beti ceai, sunteti liberi sa ne informati si pe noi.

Ah, si Blondo, nu mai dezarma si tu fetele. Lasa-le sa creada ca e frumos, atata timp cat dureaza. Ce nu stii, nu te doare :)

Va pupa Bruneta

2 comentarii:

  1. cautam o astfel de locatie ...merci, o sa incerc :)si revin cu review :P

    RăspundețiȘtergere
  2. eu va sugerez sa incercati si ceainaria "la cotroceni"...dupa ce va duceti sa imi spuneti ce parere ati avut:)

    RăspundețiȘtergere