miercuri, 20 ianuarie 2010

Daca si cu Parca..

Uite ca de vreo 2 ore ma gandesc daca sa trimit un mesaj sau nu.
Evident ca am analizat totul la rece, ca o persoana cu mult prea multe carti de psihologie citite. Daca m-as lua dupa ce scrie in cartiile alea, ar trebui sa-mi gasesc ceva cu care sa-mi ocup timpul momentan pentru a nu mai sta ca tampa cu telefonul intr-o mana si in cealalta cu "daca". Pentru ca, cel putin teoretic, sunt o persoana total cerebrala. Analizez totul si actionez la rece.
Ei bine, nu. Cu toate ca am devenit antipatic de cinica, inca sunt pro exprimarii sentimentelor, pro traitului pe moment. Cred ca am ajuns la maturitatea la care putem sa ne asumam sentimentele, spusele si faptele. In fond, deja nu mai consideram secret ca ne place de Cutarica sau de Cutarescu, nu? Si atunci de unde jocul asta de culise, auto-cenzura? De ce, daca simtiti sa faceti un gest total prostesc si romantic nu-l faceti? Doar de frica de a nu va fie raspuns in acelasi fel? Doar de absenta acelui "si eu"? Pana la urma sentimentele nu sunt conditionate de existenta ecoului lor in partenerul vostru.
"Nu-i trimite mesaj, o sa-i arati ca-ti pasa", ar spune unii. Pai daca chiar iti pasa, arata-i ca asa e! Hai sa fim mai naturali, sinceri si ,daca e nevoie, chiar romantici..
Daca ne traim toata viata intr-un glob de sticla, protejandu-ne de nereusite si dezamagiri, nu o sa simtim niciodata cat de placut e sa-l vezi pe cel de langa tine fericit datorita tie.


A voastra Blonda.

4 comentarii:

  1. S E N D :)) Eu stiu... ;) Si e cel mai bine... O sa-ti dispara intrebarea... "Daca...?"

    RăspundețiȘtergere
  2. Am dat send si a fost o seara cel putin placuta:D

    RăspundețiȘtergere
  3. ce carti draga?zi si mie ca sa ma delectez si moi:)

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) Mi-e rusine sa recunosc, zau!
    Despre psihologia cuplului am citit asa: Barbatii vin de pe Marte, Femeile de pe Venus
    Ce fel de femei plac barbatiilor- Ghidul femeii versate (asta chiar e dementiala, f f f buna in ciuda titlului; In titlu original e ceva de genu A life's guide for bitches )
    De ce barbatii se uita la televizor si femeile in oglinda
    Si inca unele a caror titluri nu mi le aduc aminte ,dar erau despre diferentele dintre barbati si femei, despre intamplari din cupluri comentate si analizate de psihologi..
    Acum m-am apucat de o serie si mai dubioasa pe care o incep cu "Poarta-te ca o Lady, gandeste ca un barbat"

    RăspundețiȘtergere