luni, 18 ianuarie 2010

Dilema unei puicute

Un cocos alerga o puicuta fandosita prin ograda. Puicuta fugea,dar ,de fapt, si-ar fi dorit sa stea. « Daca stau, zice ca-s curva” isi spune puicutsa “Daca fug totusi, pierd ocazia…mai bine ma impiedic”
Tu de fapt, vrei sa stai sau sa fugi ? N-am inteles niciodata jocul asta, de-a prefacutul ca de fapt, suntem mironosite si nu ne dorim nimic de la viitorul posibil partener. Ce-ar fi sa fim pe fata ? Uite nene, ca eu sa ma impiedic, imi doresc ca tu sa… ( si aici completam ce ne dorim noi in schimb). Eu in schimbul impiedicatului meu vreau atentie, respect, pasiune si fidelitate. Unele vor o situatie financiara mai buna, un nou prieten bun, un alt statut social, poate o geanta, poate o relatie, nah, fiecare cu dorinta lui.
Apropo de lucrurile pe care le vrem « la schimb » , aveam o discutie saptamana trecuta la scoala despre « impiedicat » , prostitutie si relatii. Cica definitia prostitutie spune ca de fiecare data cand o femeie ofera servicii sexuale de buna voie in schimbul unui serviciu, unei sume de bani, unui lucru care ii trebuie, ea se prostitueaza. Deci puiucutelor, voi pe ce va « prostituati », pe respect, dragoste, iesiri la suc, excursii sau reciprocitate ?

2 comentarii:

  1. desi am refuzat luni intregi sa intru pe blogul asta,in ciuda faptului ca mi-a fost recomandat de cateva peroane,incet-incet realizez ca am avut doar o preconceptie proasta.un mare thumbs up pt obiectivitatea cu care analizati(presupun ca analizati,am citit decat posturiile blondei pana acum ;)) ) specia asta ciudata a voastra,cea feminina.pt un barbat,mai ales unul cu o mica inclinatie spre misoginism,precum eu nu poate fii decat o placare sa vada ca pot iesi asemena cuvinte din gura unei femei.Felicitari,voi sunteti fetele alea care ne faceti sa spunem: "nu sunt chiar toate proaste ma" ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiam ca blogul nostru deja primeste recomandari, multumim!
    Iti urez cu ocazia asta bun venit, rabdare sa citesti din urma si sedere placuta!
    Iar pentru misoginul din tine (pana la urma, varianta mea masculina ar fii misogin) pot spune doar ca exceptia intareste regula!;)

    RăspundețiȘtergere