duminică, 31 ianuarie 2010

Girlz are the new fellaz

In ultimul timp observ din ce in ce mai multe fete care beau cot la cot cu baietii la club,care te cheama la 4 dimineata la shot,care fumeaza iarba,care se lauda cu mai multele achizitii masculine pe care le au,care nu se jeneaza sa sarute mai mult de un baiat inttr-o seara in aceeasi locatie de petrecut,care vorbesc tare in locuri publice,care poarta din ce in ce mai des ceva cat mai lejer,care injura,care nu-si mai aduc aminte ce au facut aseara,care joaca poker,care joaca mafia pe facebook…..mai lipseste sa jucati si FIFA pe playstation si putem sa va spunem “co**e”.Unde a disparut gratia si feminitatea domnisoarelor,e criza?Cum mai putem sa va facem noi curte mai fetelor?sa mai fim romantici,tandri…cu cine?(am incercat sa aduc romantismul la moda si pt. o perioada mi-a iesit,acum e mort si ingropat).Astept cu nerabdare momentul in care sa apara in club “cateaua” care sa-i faca sa baleasca de la un capat pana la celalalt al serii pe toti pleiboii de dorobanti prin delicatetea,gratia si feminitatea ei si sper ca in momentul acela ca Dumnezeu sa-mi puna mana in cap si sa o faca sa se indragosteasca de mine.





(Tot de la cititor. Asta mi-a placut mult, o sa primeasca recenzie favorabila)

22 de comentarii:

  1. sunt intr-o oarecare masura de acord cu tine..nici mie nu-mi plac fetele kre beau mai mult k baietii, sau kre fac din agatatul baietilor un sport etc. dar ajung la partea cu hainele, feminitatea si gratia...eu cel putin, sunt satula sa mai fiu femeie. knd vine vb sa ies pe strada imbracata k o domnisoara, nu k o toapa. de ce? pentru k m-am saturat sa port o rokie, deloc vulgara (k nu e stilu meu) si sa incep sa ma intreb dak o sa mai ajung intreaga aksa. de ce sa ies afara, sa fiu feminina si gratioasa knd sunt inconjurata oriunde merg numai de dobitoci kre se comporta mai rau k niste animale in calduri? gratie si feminitate? pentru ce? k sa fiu urmarita la propriu de toti smecherii cu bmw? nu , multumesc. dar deh! au disparut femeile frumoase?..gresit. n-au disparut. se ascund.

    RăspundețiȘtergere
  2. CAT ITI DAU SA-MI SPUI UNDE SE ASCUND? :))

    RăspundețiȘtergere
  3. intamplator sunt cel care a scris post-ul domnisoara,comment=ul l-am dat deliberat,sa stii.Ideea e ca a disparut feminitatea,nu femeiile frumoase..alea daca vreau sa vad,ma duc la Bamboo.Stii tu doamnele alea tari asa,de care cocalariilor de oras le este rusine sa se ia?asta pt ca pur si simplu emana un "baga-ti mintiile in cap baiete"....ei bine alea au si putere,dar si mai important au feminitate ;) P.S:nu imi plac persoanele care se ascund dupa masca anonimitatii,in spatele meu se aud voci care spun:"creca e o grasa cu cosuri pe fata al carui cel mai bun prieten este Mc".Dovedeste-ne mie si baietiilor ca daca iti pui o rochie,chiar "inebuneste bagabontii" si te scoatem nou la un cico unde iti vom dovedi cat de gentlemani plin de atentie si maniere putem fii ;))

    RăspundețiȘtergere
  4. :D Eu vara port numai rochie si n-am fost hartuita in halul in care zici tu anonimo..ok, se uita lumea, te fluiera, mai scoate unu capu' pe geam dar nu e chiar asa grava situatia....sau poate nu sunt eu suficient de atragatoare ptr muncitorii de pe santiere si "cocalarii" cu bemveu..

    Blonda

    RăspundețiȘtergere
  5. domnule G.O.A.T, am invatat sa citesc si intamplator stiu k u ai scris postu..si pentru mine, feminitate inseamna frumusete.dar dak pentru tine frumusete inseamna "fata de bamboo" e clar k nu am cu cine discuta. si nu, nu sunt "o grasa cu cosuri pe fata al carui cel mai bun prieten este MC". nu am ce sa-ti dovedesc.nu am de ce sa fac asta si in plus cred k te-ai simti complexat in preajma mea ;) kt despre "nu sunt eu suficient de atragtoare pt muncitorii de pe santiere si cocalarii cu bemveu" nu am ce sa-ti zic..poate esti, poate nu esti, nu ma intereseaza..dar eu nu vb de muncitorii de pe santiere..fiecare cu categoria lui de "fluieratori"

    RăspundețiȘtergere
  6. ufff....ce usor e sa fii anonim,poti sa zici ce vrei tu,sa fii cine vrei tu.Pai femei frumoase sunt si in mediul rural,alea cu igiena deficitara si limbajul mai mult decat agramat...cu ce o sa ma atraga aia?????.Pana una alta,nu cred ca s-a inventat femeia care sa ma complexeze,nu as avea de ce....CU CE NAIBA AI PUTEA TU SA MA FACI SA FIU COMPLEXAT =))...esti cumva Kate Beckinsale si ai invatat romana?????tot nu as fii complexat ;).Deeeci,raman la parerea ca ai fost singura si ai mancat big mac la micul dejun si sunt gata sa pun pariu ca Blonda este claaaaaar mai atragatoare decat tine.

    RăspundețiȘtergere
  7. :))) si crezi k dak iti dau un nume te ajuta cu cva? nop. n-am fost la mc. si de ce simti nevoia sa faci comparatie intre mine si blonda? si da..ai fi complexat

    RăspundețiȘtergere
  8. ma gandesc..k poate esti doar un dezamagit kre a ajuns sa creada k orice fata capabila de o discutie e doar o grasa kre mananca la mc.

    RăspundețiȘtergere
  9. Din moment ce stiai ca eu am scris post-ul intamplator,ma gandesc ca avem o legatura pe Facebook sau ceva,deci un nume cred ca m-ar ajuta.Dezamagit...mai greu,mai mereu vad partea plina a paharului.deja ma intrigi...in ce film as fi eu complexat?cand afirimi ceva,argumenteaza.sa fim naibii seriosi asta nici macar nu e o discutie asa interesanta,mi-e doar lene sa ma dau jos din pat si sa ma duc la farmacie.

    RăspundețiȘtergere
  10. in ce film ai fi complexat? ...in filmul in care dezamagirea pune stapanire pe tine pentru k femeia delicata, gratioasa si feminina la care ravnesti nu mai apare..si incepi sa crezi k toate femeile ori sunt grase si cu cosuri, ori nu sunt ingrijite ori sunt "the new fellaz". discutia e intr-adevar plictisitoare pentru k nu iese nimic bun din ea. asa k ne tocim degetele degeaba
    ps: nu avem nicio legatura.

    RăspundețiȘtergere
  11. " ...knd sunt inconjurata oriunde merg numai de dobitoci kre se comporta mai rau k niste animale in calduri? gratie si feminitate?"
    Am dat exemplu cu muncitorii pentru ca din fericire nu sunt inconjurata de dobitoci in calduri , iar ei (muncitorii pe satier) ,alaturi de cocalari, sunt singurii care s-ar lua de mine pe strada. Nu ma intelege gresit, dar nu am vrut sa zic ca ma adresez muncitorilor, imi pare sincer rau ca ai inteles-o intr-un mod atat de rau intetionat. Pacat, altfel, ti-as fi luat aparararea in discutia despre feminitate.
    In alta ordine de idei, fluieratul unora sau vorbele lor urate nu sunt sufieciente ca sa ma determine sa renunt la feminitate si rochii deloc vulgare.

    RăspundețiȘtergere
  12. well..peste fluierat si vorbe urate am trecut de multa vreme..ceea ce ma determina sa renunt la feminitate si rokii deloc vulgare, atunci knd trebuie sa ies sg, sunt barbatii in costum kre opresc masinile in mijlocu strazii k sa vina sa ma prinda de mana incercand sa ma convinga sa merg cu ei, sau barbatii de 40 de ani kre ma urmaresc pe strada sau toti ciudatii kre vin si incearca sa imi ofere cadouri in schimbul adresei de mail, toti acei barbati kre arata k niste gentlemani, dar care sunt de fapt niste oameni josnici.acei barbati kre iti provoaca sila pentru k isi imagineaza k orice fata frumoasa este si proasta si kre au in cap k li se cuvine totul pentru k au un cont mai mult sau mai putin generos. despre asta vb. si acum probabil o sa va imaginati k cine stie pe unde merg, prin ce locuri ma invart..ei bine, toate astea se intampla in minunatul centru al capitalei noastre iubite...u, domnule G.O.A.T ce ai face?

    RăspundețiȘtergere
  13. Totusi, inca sunt de parere ca exagerezi. Stau fix la intersectia Dacia cu Dorobanti, cobor zilnic in fata cafenelei Mon Amour, cafenea atat de frecventata de tot felul de.."barbati bine". Sunt ,asa cum spui tu "agatata" de n ori, o data era sa dea unu peste mine cu seria lui 7 noua doar ca sa ma opresc sa vb cu el (sa ne intelegem, eu eram pe jos)..evident astea le-am patit si noi. Orice fata aranjata, draguta, cu un corp svelt si o rochita fluida are parte de ase ceva. Si ce? Cainii latra, caravana trece. Eu ma imbrac in rochie de voal alba,imi fac parul ondulat, merg noapte prin oras cu masina decapotata in continuare. O sa ma opresc doar ptr ca unii barbati isi exprima intr-un mod stangaci admiratia sau..? Sau nu. In plus, ma mai "bucur" si de cliseul de a fi blonda. E placerea mea sa-l incalc. E placerea mea sa fiu femeie. Si atunci cand sunt invitata in oras la o cina romantica, si atunci cand urla unu dupa mine pe strada. Sexul face lumea asta sa se'nvarta, ai pretentia ca barbatii sa-si renege instinctele? Suntem animale sexuale totusi..

    RăspundețiȘtergere
  14. nu.am pretentia sa nu mai fiu confundata cu o jukrie. nu exagerez, doar incerc sa va arat lumea din punctul meu de vedere..dar se pare k deranjez..atata timp kt nu treci prin unele experiente, nu ai de unde sa stii cum e. n-am spus k nu imi place sa fiu feminina, din contra..iubesc rokiile, iubesc sa ma aranjez,iubesc sa fiu feminina,sa atrag privirile si sa fiu in centrul atentiei knd trec pe undeva..dar stiu k nu e bine mereu sa fac asta..si k o ultima idee..k deja ma lupt cu morile de vant..femei delicate,feminine si gratioase exista, dar barbati kre sa se poarte k niste gentlemani mai exista?

    RăspundețiȘtergere
  15. Evident, eu stiu cativa. Meriti ce primesti pana la urma, probabil ca te invarti in grupuri gresite ca altfel nu-mi explic de unde...(uite ca tot vorbeati despre asta) dezamagirea ta. Am cunoscut barbati care se poarta exceptional, de la faptul ca iti deschid usa, pana la mesajele pasionale lipside de vulgaritate pe care le trimit. Poate nu vezi padurea de copaci..

    RăspundețiȘtergere
  16. ps: O persoana care nu iti impartaseste ideea sau o considera exagerata, e un om cu o parere diferita, nu o moara de vant. Mergi pe principiu cine nu e cu mine e impotriva mea sau pur si simplu iti face placere sa arunci atacuri fine?

    RăspundețiȘtergere
  17. trebuia sa numesc cumva postul "girlz are the new mental disorder lovers"?asa cred ca ar fi placut unora mai mult,nush.....hai sa o luam cat de cat logic...eu unul zic ca e destul de putin probabil sa intalnesti un nenea din ala care face schema "dau cu spatele in bulevard" mai des de o data pe zi,chiar si intr-o medie lunara.Si sunt sincer de parere ca daca mental nu poti face fata la asa ceva o data pe zi...e destul de grav.tulburata mea prietena anonima,din pacate am noroc de din ce in ce mai multe fete/femei ca tine...si nush de ce,pt ca sincer nuuuuuuuu merit

    RăspundețiȘtergere
  18. ps: DEX-ul spune asa: "a se bate cu morile de vant= a intreprinde actiuni inutile" unde e jignirea? oricum, "imi pare rau ca ai inteles-o intr-un mod atat de rau intentionat". as mai scrie dar, ma grabesc k trebuie sa plec la Mc. e oferta la meniu ;)

    RăspundețiȘtergere
  19. Am incercat sa citesc toate comentariile, dar sunt lenes si superficial.Recunosc asta.
    Concluzia mea este : Aveti dreptate !!
    GOAT vrea date cu blonda, anonim(a) face conversatie, blonda intervine pe alocuri... eu, un date cu Anonim(A)- sper ca (A) - just for fun, sa socializam.

    RăspundețiȘtergere