miercuri, 20 ianuarie 2010

Movie day

Ieri a fost "movie day". Am stat şi m-am uitat într-o veselie la filme din care, evident am tras şi concluzii.
Primul film, "Serendipity". Iniţiativa de mă uita la filmul ăsta o am de aproape 2 luni de când am fost în ceainăria cu acelaşi nume despre care v-am mai scris în posturile anterioare. Dacă mă uitam la el atunci, m-ar fi impresionat. Şi m-aş fi regăsit. Acum mi se pare cumva desprins din basme, da-da iubirea adevărată învinge..da-da viaţa e făcută dintr-un lung şir de întâmplări şi coincidenţe care ne aduc împreună..Sigur..Simpatic! Dar total nerealist..
Ca să ies din sfera asta never-going-to-happen, m-am decis să mă duc la cinema să mă uit la "Sherlock Holmes", asta după ce am aşteptat toată ziua să-l downloadez,dar n-aş fi reuşit mai repede de 10 ore. Filmul a fost genial. Pur genial! N-am învăţat nimic din el, doar mi-am dat seama încă o dată că ăsta e genul de bărbat care-mi place. Nu jegos care să-mi anestezieze câinele, ci amuzant, teribil de amuzant. Idiot de amuzant! :))
Iar ultimul, dar nu cel din urmă, filmul PRO, "Atracţie explozivă". O prostie de film, menită s-o arate pe Cindy Crawford şi în postura de actriţă. Eşuată după părerea mea. Se pune, evident, accentul pe cât de bine arată şi că binele învinge răul bla-bla. Eu personal eram mai atentă la sânii ei, decât la exploziile din spatele ei, dar şi la replicile savuroase de genul "mă simt flatată. nu vrea să mă ucidă un amator, ci nişte profesionişti" ta-daaa!
În fine, dacă aveţi propuneri de filme, şi comentarii de făcut la adresa lor, feel free..

Bruneta

8 comentarii:

  1. come on! ti-am zis sa te uiti si la Shindler`s list, The Bondock saints, London, toate filmele facute d Guy Ritchie(Lock,stock & 2 smoking barrels, Revolver, Snatch, Rockenrolla, Sherlock Holmes tot de Guy Ritchie e facut:) ), pfff.. acum ma gandesc la filme pe kre tu nu le-ai vazut :D , Wicker Park , Inglourious Basterds (din nou :)) merita sa-l vezi si a 2a oara) , tu uite-te la astea si dup'aia vorbim:D

    RăspundețiȘtergere
  2. am vazut,am vazut.. mi-ai deschis pofta de guy richie :D urmeaza shindler's list, am avut aseara tentativa da'nu aveam ochelarii la indemana si vedeam blurry in atata alb si negru:)))

    RăspundețiȘtergere
  3. tot filmul ala cu atractie se reduce la faza cu masina din tren, cand sunt ei doi acolo, in rest, nu cred ca regizorul a gandit mai mult:)

    RăspundețiȘtergere
  4. da, faza aia m-a facut si pe mine mai atenta:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Sherlock Holmes E OK? NU stiu daca sa l vad. in schimb, astept Lost, si mai e un film care pare interesant, Shutter Island.

    RăspundețiȘtergere
  6. De Shutter Island n-am auzit. Am sa ma interesez. Da, Sherlock Holmes e f OK!! 2 ore m-am relaxat complet! o sa-ti placa!

    RăspundețiȘtergere
  7. hmmm... sa vedem. ai aflat ceva de shutter? ala merita, zic eu..

    RăspundețiȘtergere
  8. Shutter Island e urmatorul pe lista. Leo diCaprio este un actor desavarsit!

    RăspundețiȘtergere