joi, 14 ianuarie 2010

OriDoi

Sunt foarte revoltata ca trebuie sa platesc totul de 2 ori!
Imi faceam calculele zilele trecute pe ce mi s-au dus banii si am constatat cum o suma importanta s-a dus pe parcare. Ok, ca-mi bag masina in parcare si trebuie sa o platesc, inteleg, evident. Dar de ce trebuie sa platesc toti tiganusii sa-mi "pazeasca" masina sau ,si mai rau,...sa ma ajute sa fac o nenorocita de garare, sa se agite bezmetic in jurul masinii pana imi explodeaza senzorii de parcare cu toate ca eu ii zic de o mie de ori ca n-am nevoie de ajutor?! Pff! Interesant serviciu imi ofera. Si nici macar nu sunt eficienti, ce, nu s-a intamplat sa-si gaseasca nimeni masina cu parbrizul spart in fata unei cafenele de fitze cu toate ca era "pazita"? Si culmea, nimeni nu a vazut nimic, probabil ca s-a spart singur parbrizul si sunt eu absurda.
O alta chestie, vorbeam cu o prietena. Avem abonamente la masaj si ne intrebam una pe alta daca trebuie sa-i dai si maseuzei ceva. Pai parca i-am platit deja abonamentul, dar trebuie sa fim dragute si sa mai strecuram ceva si in halatul de masaj. La fel cu coaforul, unghiile, cu tot ce tine de ingrijire. Platim la casa si platim la prestatorul de servicii. De parca e vina noastra ca nu si-au deschis singure salon, asa ca le premiem si pe ele.
Deci nu inteleg, daca oricum platesc un serviciu, de ce mai trebuie sa mai platesc ceva pe langa? Doar de amabilitate? Dar in strainatate nu se procedeaza asa, bine ca am ramas noi atat de amabili.
In ritmul asta, din pacate, nu o sa scapam niciodata de prostul obicei de a da spaga. Ca dai spaga politistului sa nu-ti ia carnetul, o inteleg, dar ca dai spaga doctorului sa nu-si bata joc de tine, pe asta nu o inteleg. Oricum ne invartim intr-un cerc vicios, nimeni nu e dispus sa-si faca treaba pe 2 lei, dar nu trebuie spaga impusa ca conditie pentru buna indeplinire a meseriei pe care , pana la urma, noi ne-am ales-o!
Diseara o sa fac un experiment, o sa fiu nepoliticoasa si nu o sa-mi spaguiesc parcagiu total dispensabil. Daca maine imi gasesc masina fara roti, o sa zic ca mi-am meritat-o, ca m-am rasvratit eu impotriva normalului. Oricum, daca o patesc, sigur o sa se transforme intr-un post amuzant.


A ta revoltata Blonda.

5 comentarii:

  1. de ce se da spaga? pt k unii oameni traiesc din spaga..pt k atunci knd se angajeaza li se spune k au un salariu fix (vreo 600lei) si k restul de bani vine din spaga.

    RăspundețiȘtergere
  2. si deja incep sa ma enervez..u te vaiti k ii dai bani aluia kre cik te ajuta sa-ti parchezi masina knd u nu ai nevoie pt k ai senzori de parcare..e foarte simplu..ii spui "nu am schimbat acum.iti dau knd ma intorc" sau te faci k nu exista. atata te vaiti..aia kre merg cu autobuzele alea imputite nu se mai plang atat k platesc biletu. ai putea sa-ti vezi lungu nasului

    RăspundețiȘtergere
  3. ai mare dreptate! am observat cum la coafor de ex merg tot timpul cu bani mult mai multi , pt ca trebuie sa dai "bacsis" si persoanei care te spala si celei care coafeaza, etc etc etc...de parcare nu mai zic ca eu i-as omori efectiv pe tiganusii care "ajuta " la parcare..mi s-a intamplat sa ma ghideze chiar si in parcarea din spatele blocului:O

    RăspundețiȘtergere
  4. Te-am enervat anonimule? imi cer scuze.
    Cat despre cei care traiesc din spaga, mi se pare o nedreptate ca cei de care depinde viata noastra, sa fie platiti cu un salariu mai mic decat al ultimei secretare de partid, de acord. D-asta ne-am facut tara exportatoare de doctori.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt aici să povestesc lumii faptele bune ale Marelui Dr Akpabio. Mărturia mea merită împărtășită. Omul meu a lăsat 14 ani și copiii mei să sufere. Nu mi-a fost atât de ușor. Am luat legătura cu atât de multe vrăjitoare care m-au înșelat de banii mei, dar nu s-a întâmplat nimic. Îmi iubesc atât de mult soțul și nu mi-am pierdut speranța și am continuat să încerc până când l-am întâlnit pe Marele Dr Akpabio cum a ajutat atâția oameni. L-am contactat și i-am explicat. Mi-a spus să nu-mi fac griji că îmi va aduce înapoi omul în 3 zile. El și-a consultat puterile și m-a asigurat să nu-mi fac griji că îmi va aduce înapoi omul în 3 zile. Și-a făcut munca și a aruncat vraja și spre cea mai mare surpriză a mea, soțul meu a venit a treia zi exact așa cum spunea Marele Dr Akpabio. El mi-a cerut iertare și mi-a promis că nu mă va lăsa niciodată din niciun motiv. Suntem fericiți și trăim împreună ca unul. Contactează-l pe Great Dr Akpabio acum pe: akpabiospells@gmail.com și îl poți contacta și pe e-mailul său: akpabiospells@gmail.com Mulțumesc domnule pentru ajutor. ACEST ESTE REAL ȘI NICIODATĂ O SCAFĂ. AȘA ÎȚI CREDEȚI

    RăspundețiȘtergere