miercuri, 25 noiembrie 2009

Ce vor femeile?

La aceasta intrebare asteapta raspuns orice barbat. Toti va intrebati ce ne trece prin cap in pat, atunci cand raspundem sec la telefon sau cand ne daruiti o floare.
Raspunsurile difera intr-adevar de la o femeie la alta, dar in principiu raspunsul e acelasi. Toate suntem in cautarea iubirii, asta e clar. Desi, in ultimele generatii tindem sa ne axam toate atentia asupra unei cariere de succes, care sa ne faca independente, am fi foarte fericite daca in parcurgerea drumului succesului am avea langa noi un iubitel care sa ne vegheze pasii. Toate ne dorim gesturile marunte, de pupic pe frunte si de tinut de mana, de o floare cand ne e mai greu sau de un zambet plin de fericire cand ne certam cu mama.
Da! Suntem ciudat de complexe! Ne place sa ne tineti in frau, dar nu atat cat sa simtim ca ne sufocam. Ne place cand sunteti gelosi, dar nu absurzi ca iesim in oras cu prietenul cel mai bun, care se intampla sa fie un baiat. Ne place sa ne platiti sucul, dar nu de fiecare data, ca asta ne face pe noi sa ne simtim inferioare. Putem si noi sa ne platim sucul! Ne place teribil de tare cand va uitati asa atent la noi si vizibil admmirabil pentru ca ne simtim extraordinar de deosebite. Ne-am smotoci in bratele voastre o seara intreaga, fara niciun gest porno, avand pofta doar de pupat si iubit. Ne place sa ne uitam in ochii vostrii cand faceti dragoste cu noi pentru ca asa excludem posibilitatea ca va ganditi la altcineva:)) absurd, dar da! ne gandim si la asta :)) Ma rog, ne mai place sa ne uitam in ochii vostrii pentru ca e teribil de excitant.
Ne mai gandim de ce nu raspundeti la telefon cand sunam. Si pentru o fractiune de secunda ne trece prin cap ca sunteti cu alta. D-aia sunam si a doua oara. Nu ne place sa fiti sinceri in ceea ce priveste aspectul. Nu ne spuneti ca suntem grase. Dati-ne sfaturi cum ca am arata mai bine mai subtirele, si eventual munciti cu noi. Dar nu ne spuneti ca suntem grase sau fara sani. Ne rupeti inimile.
Ne dorim cateodata sa aveti initiative care ne vizeaza pe noi. Spre exemplu, se intampla sa "fiti in zona" si "din intamplare" erati cu doua cafele in mana si v-ati gandit s-o beti cu noi. Spuneti-ne ca suntem frumoase dimineata (daca asta considerati). Ne place sa stim ca aratam bine fara machiaj.
Indragostiti-va de noi pentru ca suntem cele mai frumoase fiinte de pe pamant si fara noi ati avea trista toata viata. Luati in considerare ce simtim, si intrebati atunci cand aveti nelamuriri. Tot ce ne dorim e sa stim ca va intereseaza. Ca nu va e totuna. Incercati sa nu ne schimbati. Mai ales dupa 20 de ani nu se schimba nimeni. Ne putem mula unul pe celalalt, dar nu vom renunta niciodata la principii.
Puneti-ne intrebari despre prieteni. Si despre familie. Admirati-ne mama. E sacra! Ne place sa ne gatiti. Chiar daca are un gust nasol, faptul ca sunteti dispusi sa va faceti de ras in fata noastra ne umple de stima de sine. Si va consideram chiar dulci in postura de bucatar. Nu plangeti in fata noastra! Nu apelati la astfel de trucuri pentru ca ne va rupe inima in doua. Ne vom simti cele mai nenorocite persoane de pe planeta si chiar nu suntem.
Orice femeie ascunde un secret, nu incercati sa i-l deslusiti, ganditi-va ca nu ar mai avea farmec. Iubiti-ne cand gresim. Nu o facem intentionat, iar cearta nu ne motiveaza, ne dezarmeaza. Dar totusi, nu ne iubiti prea mult atunci, ca ne-o luam in cap si dup-aia nu va mai avem de frica :)
NU va impotriviti visurilor noastre! Daca ne dorim sa fim pompier in suburbiile din Hong Kong, nu ne spulberati visul! Nu se stie niciodata daca chiar o sa ajungem acolo. Asa ca puteti sa ne alimentati visarea adaugandu-va in poveste. "Da, mi se pare ca ai arata demential in costum de pompier. Mai ales in Hong Kong. Oriunde te-ai duce, eu sunt alaturi de tine" sau in cel mai bun caz "Vin cu tine." :D
Se simte si se vede cu ochiul liber cand va iubim. Se vede in zambetul tamp care ne e stampilat pe fata cand va vedem. Se simte in buza tremuranda atunci cand va sarutam. Nu e greu sa raspundeti la sentimente. Ce altceva ai mai bun in viata decat sa iubesti, sa respecti si sa adori?
Intr-o lume de iubire nu merge nimic gresit. Problemele par mai mici si rezolvarea lor vine imediat. N-ai nevoie nici de bani, caci ne e totuna cartofi prajiti acasa si un film la laptop sau cina in oras si film la cinema. Ma rog, atata timp cat nu e acelasi program in fiecare seara.
Uitasem! Altintati-ne! E adorabil sa va vedem copilasi.
Si mai lasati din figuri si urme de barbati fatal. Nu ne impresionati. Nu facem decat sa ne ridicam spranceana. Nu ne plac barbatii plini de ei. Sunt interesanti, dar nu ii vom iubi niciodata.
Important e cum te porti si cum gandesti. Da, aspectul nu e totul. E important cum te misti, cum privesti, cum gesticulezi, cum vorbesti (nu vorbi urat), nu face caterinca proasta, nu lua peste picior. Nu judeca, da-ti doar cu parerea.
Intrebari?

Bruneta

18 comentarii:

  1. cand gasesti asa ceva....crede-ma pe cuvant ca totul vine natural:)...bruneto,tu ai gasit?

    RăspundețiȘtergere
  2. dap. nu se simte in caldura cu care scriu?:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce-mi place cand recunosc din primele cuvinte ca tu esti autoarea! :) Lovely!

    RăspundețiȘtergere
  5. cam tot ce ai scris tu acolo se aplica doar la o categorie de femei, si anume categoria fetelor emotive, blande, TINERE si lipsite de responsabilitati (ca sa nu zic imature).
    nu poti sa generalizezi. chestia asta o poate spune cel mai bine un barbat, pentru ca el are de a face cu tot felul de femei. nu stiu cate iubite ai avut tu ca sa generalizezi asta :) pt ca ce va povestiti voi intre voi, nu e totuna cu realitatea
    ciao

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu poti sa pretinzi ca tu, ca barbat, stii mai bine ce ne dorim noi, ca femei. E exact cum o femeie te-ar ruga sa-i faci nu stiu ce in pat si tu i-ai spus "pai stai asa, ca stiu eu mai bine ce-ti place tie".
    Acum, Raluca are 21 de ani, e normal sa scrie ce-si doreste ea in momentul asta de la un barbat, n-are de unde sa stie ce o sa-si doreasca peste 10 ani...

    RăspundețiȘtergere
  7. nu prea ai inteles. un barbat nu stie niciodata ce vrea o femeie, la inceput, dar stie mai bine decat tine, ca sunt unora carora le plac dragalaseniile, unora nu, ca unora le place sa fie sunate de 10 ori pe zi, altora nu, ca unora le place indiferenta, seriozitatea, altora alintaturile etc.
    ciao

    RăspundețiȘtergere
  8. Ador pustoaicele de doisprezece ani care cred ca ne dezvaluie unele din cele mai tainice secrete din viata femeilor explicandu-ne cum sa ne comportam cu o femeie.

    Nu sunteti nici comori si nici enigme pentru barbati, doar ca alegem sa va ignoram. Nu incercati sa va justificati diferentele comportamentale ezoterizand aspectele negative si defectele pe care le aveti.

    Sub aura aceea de femeie misterioasa, toti barbatii stiu ca se ascunde o tipa nesigura, fara o personalitate extraordinar de puternica care tanjeste dupa atentia unui barbat care sa o reasigure fiindca ea e prea slaba sa gandeasca singura.

    RăspundețiȘtergere
  9. Din punctul meu de vedere, voi barbatii, care sustineti ca stiti mai bine decat noi ce vrem, sunteti pe cat de plini de voi, pe atat de nesiguri.Oare de ce anume va e frica?Ca nu va veti putea niciodata ridica la nivelul miciilor noastre asteptari?
    Draga "avem" , lista asta e subiectiva, daca vreodata o sa ai norocul sa o cunosti personal pe raluca, se refera la dorintele ei lista, nu ale noastre in general, dar multe dintre ele sunt comune.
    Continuati sa credeti in continuare ca oferiti tot ce e mai bine femeilor, cred ca v-au fost mimate prea multe orgasme.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce altceva ai mai bun in viata decat sa iubesti, sa respecti si sa adori? Dragut rau.

    Cat despre cei de mai devreme, poate sunt tipi care nu pot oferi asa ceva si se simt complexati. Intr-adevar, sunt femei si femei. Normal. Insa cel putin cateva dintre randurile de mai sus li se pot atribui oricarei femei din lume, daca nu toate. Nu ?

    Critica vine in momentul in care cineva nu poate constientiza parerea celuilalt.

    RăspundețiȘtergere
  11. :))) Aaahhaaahaha ce ma distreaza. Blondo iti trimit un Shotgun si 2 cartuse de 28 ? pentru acuratete:)) . Fierul meu de calcat intreaba de rasnita ta de cafea.
    Ghici cine ? :))

    RăspundețiȘtergere
  12. Varsatorule, te citesc oriunde si sub orice nume:))

    RăspundețiȘtergere
  13. ai vazut spread de prea multe ori draga raluca

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu cred ca esti in masura sa ne spui ce vor femeile, pt ca, se pare ca nu prea stii.Masculii alfa sunt cei mai potriviti se ne desluseasca tainele femeilor si seductiei.Pana una alta, ar fii bine sa devi independenta, ca sa-ti poti platii sucul:) Succes!

    RăspundețiȘtergere
  15. "absurd, dar da! ne gandim si la asta " nu e nimic absurd voi femeile aveti o boala sa va ganditi frate in timp ce faceti sex, dragoste , amor cum vreti sa ii spuneti, si va ganditi de asta uneori nici nu reusiti sa va simtiti bine nu mai fiti asa complexate ;) si traiti clipa

    RăspundețiȘtergere
  16. " si fara noi ati avea trista toata viata." si voi fara noi cum ati fi? in maxim 100 de ani a-ti muri toate :) nu a-ti avea cum sa faceti copilul mult dorit cu barbatul pe care v-il doriti, nu mai gandi asa ca anu ajungi nicaieri asta este lumea in care traim aveti nevoie de noi la fel cum avem si noi nevoie de voi nu e nimeni mai presus ;) suntem egali oriunde si oricand, daca nu a fost asa pana acum ceva timp acum asa este cu exceptiile de religie...etc

    RăspundețiȘtergere