marți, 24 noiembrie 2009

Despre barbati si alti demoni

M-am intalnit ieri seara cu un prieten de-al meu care ma intreba de unde imi iau articolele, sau ma rog, macar de unde ma inspir. Atunci, inspiratia o gaseam in mine, azi in schimb, tot post-ul meu se datoreaza unui titlu mare de pe cancan : Toti barbatii inseala?
Mana sus cine nu a inselat niciodata. Vai ce surpriza, raman 3 baieti cu mana neridicata. Nicio grija, aveti doar 20 de ani si viata inainte.
Voi, fetelor, credeti in monogamie? Credeti ca printul pe care il alegeti pentru tot restul vietii nu o sa se plictiseasca niciodata de voi, indiferent ce lenjerie de dantela frumoasa aveti, ce mesaje porno ii trimiteti in timpul zilei, indiferent cat va straduiti? Pai nu, la un moment dat..o sa vina si fata aia care are un pic de ceva in plus fata de tine, o sa fie o conjunctura potrivita si...bang! Gata cu fidelitatea.
Eh bun, asta e. S-a produs incidentul (sau sa-i zic accidentul?). Poate nu afli. Asta e cazul ideal. El se descarca, nu stie decat el si fatuca respectiva, se spala(mama are o vorba geniala, cica spalata e ca noua), se imbraca, se opreste la magazin, iti ia o ciocolata , vine, suna la interfon, urca si te pupa de parca toata ziua a asteptat momentul asta. Asta e varianta fericita, si pana la urma, normala.
Oribil e sa afli ca stie si altcineva, ca de fapt iti plange de mila jumate de Bucuresti. Eh aici se impute treaba. De ce, daca tot a simtit nevoia sa traiasca o clipa de pasiune cu alta, de ce nu stie doar el? De ce a trebuit sa se laude, sa te faca pe tine de tot rasul? Sau mai e si cealalta varianta, se culca cu fatuca respectiva si cu tine nu. Acum inseamna ca-ti taie tie din portie. Daca tot esti asa barbat incat iti trebuie si alta, mai intai trebuie sa fii sigur ca aia veche, a ta, de acasa, e complet satisfacuta, nu-i lua ei de la gura( nu stiu daca e complet oportun sa folosesc expresia asta in contextul asta).
Daca inca credeti in monogamie(si nu zic ca iubitul tau te inseala, zic ca sotul tau, candva in casatoria voastra de 40 de ani, o sa calce stramb cumva),eu zic sa credeti mai bine in bun simt si in respect. Barbatul e barbat, tot o sa-l vrajeasca vruna, mai ales daca e baiat frumos si destept ( si sigur e, ca altfel nu-l alegeai), dar trebuie sa te respecte suficient incat nu numai sa nu aflii vreodata, dar nici sa nu simti vreo scapare de-ale lui.
Inca o chestie, pe care o cred cu tarie. Asta e pentru toate fetele care au facut curve tipele cu care au fost inselate. Nu-i de datoria alora sa nu va vrajeasca barbatii, e de datoria voastra sa faceti tot ce puteti ca sa-l tineti. Daca si asa, el pleaca la plimbare, inseamna ca, oricat v-ati chinui, nu ii sunteti..suficienta.











Uite Mosule,stiu ca deja te-ai plictisit sa citesti toate porcariile pe care mi le doresc, dar te rog mult, as vrea un cd cu toate melodiile pe care le-am pus eu pe facebook. Le gasesti acolo, la links pe toate.Te rog sa faci efortul asta pentru mine, ar insemna enorm.






A voastra sincera Blonda.



PS:Va rog sa va iubiti frumos, fara sa-l aduceti pe "daca" si cu "parca" in relatia voastra.Hai sa ne pierdem mintiile!

15 comentarii:

  1. Hai sa ne luam de mana soro.. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti nebuna,stii ca am o mana intinsa ptr tine oricand:))

    RăspundețiȘtergere
  3. "Daca tot esti asa barbat incat iti trebuie si alta, mai intai trebuie sa fii sigur ca aia veche, a ta, de acasa, e complet satisfacuta(...)".

    Daca ar fi complet satisfacuta, ar insemna ca ar fi si el, intr-o masura similara. Dar motivul pentru care barbatii (valabil si pt femei) este tocmai nemultumirea vietii sexuale actuale. Pentru ca in majoritatea relatiilor intervin monotonia, plictiseala, oboseala, durerile de cap/ovare etc. Sunt mult mai putini barbati care insala doar de dragul de a mai trage o m**e cuiva, decat cei care chiar au o problema in relatie, pe plan sexual.

    Iar referitor la faptul ca afla jumatate din Bucuresti... pai... tine minte... Lumea e mica si dornica de barfe ;)
    ciao

    RăspundețiȘtergere
  4. Din cate spui tu, tot cel inselat e responsabil ptr ce se intampla.Nu cred in totalitatea in ideea ta, uneori, unii insala din plictiseala, iar plictisitor, n-ai cum sa nu devi dupa 15-20 de ani.
    Eu, in schimb, ii voi acuza sus si tare pe cei care insala acum, cat suntem tineri, cat avem relatii de 4 luni, 2 ani, 5 ani.Daca nu vrei sa fii cu partenerul tau, de ce nu-l lasi mai bine-n pace sa-si vada singur de viata?

    RăspundețiȘtergere
  5. Hai sa ne referim doar la cei care insala din anumite motive, mai "scuzabile", ci nu la cei care insala din plictiseala.

    Bun...Exista probleme cu sexul, asa ca ce facem? Ne despartim de persoana respectiva? Pai, parca nu ne vine, ca am stat ceva timp, ne-am atasat/obisnuit etc. Dar, se intampla sa fie anumite conjuncturi, conspiratii universale, care sa ne faca sa cadem "prada" tentatiilor trupesti. Corect pana aici?

    Eh, dupa ce faptul e consumat sunt 2 variante: fie urmeaza, usor, usor, despartirea; fie relatia se pune pe picioare. Nu stiu care e exact explicatia celei de-a doua variante, dar cert e ca in multe cupluri functioneaza.
    astept pareri :)
    ciao

    RăspundețiȘtergere
  6. Exista o vorba"nu cauti ,nu gasesti".Oricand o sa cauti ceva o sa si gasesti ceva.Aici depinde de fiecare,daca iti place sa traiesti cu speranta ca o sa fie altfel sau nu.Ziceai mai sus "de ce sa ne planga de mila jumatate de Bucuresti?" Pai de ce ne-ar plange de mila? Gandeste-te daca noi femeile am insela,si s-ar afla,tot Bucurestiul ar zice"ia uite-o si pe curva aia...uite ce-a facut" macar asa stii ca ai facut tot posibilul sa mearga,nu a mers,si poti sa iesi pe strada cu capul sus. E mai usor sa te detasezi de cineva cand sti ca ti-a gresit si ca tu ai oferit ce-ai avut mai bun,decat daca gresesti tu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu cred ca atunci cand te-ai plictisit, nu mai iubesti. Nu poti sa iubesti pe cineva cu care nu poti sa stai 10 minute ca deja te gandesti sa suni pe cineva.Plictiseala nu e o scuza ptr inselat, daca te-ai plictisit, tai raul de la radacina.Asta e parerea mea cruda:)
    Alta chestie, una e sa inseli, avand o relatie paralela, alta e sa inseli culcandu-te cu una, doua, oarecare.Inselatul nu trb sa includa si sentimente..daca e vorba de sentimente, deja relatia cu actuala trebuie rupta.

    RăspundețiȘtergere
  8. "Plictiseala nu e o scuza ptr inselat, daca te-ai plictisit, tai raul de la radacina. Asta e parerea mea cruda.:)" Laura aici trebuie sa te contrazic, de ce sa tai raul de la radacina daca accidentul s-a produs si nu e din vina nimanui, atunci ce faci? Inchei o relatie de 4,5,10,55 de ani? Uite un exemplu o sticla de whiskey, vodka sau orice alta tarie, te ineci in bautura si "BUF" v-ati accidentat. Ce faci apoi ? Renunti la o relatie de lunga durata pentru o greseala neintentionata ?
    Cineva mi-a spus odata, "Cat esti tanar experimenteaza, ca cine stie cum vei avea tendinta mai tarziu sa gusti din micile placeri interzise ale vietii, si deja este riscant." Tind sa dau dreptate persoanei respective.
    P.S. Iti dau dreptate la partea cu plictiseala. Nu poti sa iubesti si sa fii plictisit de persoana respectiva

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma ce tot aveti cu plictiseala asta? Nu vi se intampla sa va plictisiti de ai vostrii parinti? sa nu ii mai suportati? ce? asta inseamna ca nu ii mai iubiti? NU! Inseamna ca e doar o perioada. Aceasi chestie se intampla si in relatii de cuplu.
    Parerea mea.
    ciao

    RăspundețiȘtergere
  10. Da, evident ca se intampla sa te mai plictisesti de parinti, dar stii cum e , parintii ii ai pe viata, deci n-ai cum sa "divortezi" de ei. Pe d-alta parte, nimeni nu te obliga sa stai intr-o relatie monotona doar de dragul de a avea o relatie. Mi se pare o prostie, esti plictisit pana la moarte, da-i bataie, exista si alte fete, alti baieti.

    RăspundețiȘtergere
  11. eu cu inselatu nu sunt de acord..am crezut la un moment dat k orice barbat pana la urma o sa calce stramb..dar acum mi-am cam schimbat parerile..kiar cred k dak te iubeste, nu se duce la alta..dak nu te iubeste si tot se duce la alta inseamna k nu are niciun fel de principiu..nu te iubeste, sa se duca direct..da sa iti spuna de la inceput k nu mai vrea o relatie cu tine, k sa iti vzi linistita de viata ta..oamenii inseala knd nu mai respecta persoana de langa ei..

    RăspundețiȘtergere
  12. Nah, imi pare rau ca gandesti asa, se mai intampla sa mai ai si scapari, asta nu inseamna ca nu-ti iubesti partenerul...

    RăspundețiȘtergere
  13. de ce sa ai scapari dak iti iubesti partenerul? kiar nu pot sa inteleg..il iubesti , dar stii k te inseala? ce rost mai are sa existe o relatie in care partenerii se inseala reciproc? si in plus..dak nu te-a inselat si e cuminte si te iubeste eu nush cum poti sa te mai uiti in okii lui dupa ce l-ai inselat

    RăspundețiȘtergere
  14. Ha.

    Am 21 ani. Nu, n-am inselat. Desi (fara sa ma dau FOARTE mare), fizicul si lipsa de deficite mentale mi-au dat ocazia sa am foarte multe..scapari. Nu le-am urmat. Datorita simplului fapt ca nu sunt genul. Asa ca depinde de la om la om.

    Cat despre lipsa de satisfactie sexuala, comunicarea e vitala. Setea de cunoastere intima a celuilalt nu se opreste la vise din copilarie si sentimentele cele mai adanci.

    Cati barbati se chinuie pentru un numar in plus doar pentru ca au descoperit o pozitie ce ii face placere celeilalte persoane ? Cati nu insala nu numai pentru ca o iubesc pe sotia / prietena lor, ci doar din propriile lor convingeri ?

    Plictiseala..D-asta am de gand sa ma insor la 35 ani, iar la 60 ani sa fug undeva in pustietate doar cu sotia. Si atat. Abia astept sa fac 60 ani, sincer.

    RăspundețiȘtergere