marți, 17 noiembrie 2009

Dragoste vs Cablu

Aseara am ajuns tarziu acasa.Ploua.Al meu se dusese si el acasa,prin urmare eram singura.Nu tu vreo prietena,nu tu vreun cuplu-prieten care era prin zona si s-au hot sa urce pana la mine,nu tu prietenii mei cei mai buni,nu tu nimeni in concluzie.Eu si cei 39 de metrii patrati ai locuintei mele.
Ok,hai ca intru pe facebook mi-am spus.Stupoare,netul veciniilor(pe care il fur de cand m-am mutat aici) nu mergea.Ok,hai sa pornim televizorul.Stupoare,nu prindeam niciun post(televizorul nu merge de 3 zile,dar I-am oferit o a doua sansa sa-si revina pana cand ma duc la firma de cablu,probabil sa mi sa spuna ca-I neplatit de vreo 3-4 luni si d-asta nu mai merge).Eh si uite asa,m-am trezit singura la ora 1 noaptea,fara tv,fara facebook,fara iubit,fara nici macar o carte sau nah,macar o revista.
E uite cum,intr-o conjuctura ca aceasta am descoperit de fapt,cat de fina e linia dintre dragoste si obisnuinta.Aviz tuturor prietenelor mele care nu se despart de pseudo iubitii lor de dragul obisnuintei ! Oare eu imi iubesc televizor ?Oare ma gandesc la el cand plec de acasa,imi fac griji ca l-am lasat singur ? Evident,nu.Totusi,cand am ramas fara el am reusit cu greu sa adorm,m-am trezit noaptea,nu mi-am gasit locul,m-am fatai si primul lucru pe care l-am facut de dimineata a fost sa pun mana pe telecomanda sa-l pornesc sa vad daca merge(daca nu vedeti echivalenta,o scot eu in evidenta : gestul meu cu telecomanda = telefonul pe care esti tentata sa-l dai iubitului/fostului tau dimineata urmatoarea unui scandal).Acelasi ritual si cu laptopul,l-am inchis,deschis,m-am plimbat prin casa,am fortat limitele tehnologiei.Pur si simplu nu vrea sa se conecteze si pace.Sunt lejer dezamagita sa observ ca principalii mei partneri de viata sunt internetul si tvul,dar nah,de ce sa ne despartim cand ne-am obisnuit asa bine impreuna ?
Evident ca o sa ma duc pana la Ase in hol sa ma conectez sa vad ce s-a mai intamplat pe net,evident ca o sa ma duc prin ploaie si prin frig pana in Amzei sa-mi platesc cablu.Evident.Ei merita,mi-au fost fideli.Dar iubitii vostrii merita ?Internetul nu a fost niciodata obraznic cu mine,nu a spus niciodata ca se duce acasa si de fapt s-a plimbat pana la 6 dimineata,nu m-am intalnit niciodata cu el in club,cand zicea ca doarme,nu i-am gasit niciodata mesaje dubioase in telefon,nu l-a sunat nimeni la 3 dimineata cu privat.Atunci merita.Dar insist,ca un fel de propaganda anti obisnuinta,al tau merita sacrificii ?Gandeste-te.

Cu acest ton trist,care nu are alta menire decat de a-mi trezi prietenele la realitate,ma voi imbraca si voi pleca in expeditie,inchei astfel inceputul meu de boicot.


Ah si eram sa uit.Draga Mos Craciun,te rog sa mai notezi pe lista urmatoarele :
-internet care sa functioneze si pe care sa nu trebuiasca sa-l sutesc de la vecini,care sa nu ma oblige sa stau pe jos in hol ptr ca acolo prind semnal si care sa nu ma paraseasca in toiul noptii.
-temperaturi mai scazute,poate incepe totusi sa ninga zilele astea.
-puterea de a ma trezi dimineata sa ma duc la scoala,totusi.Sau nah,accept si varianta de a schimba orele la care am cursuri.
-o geanta gri inchis(te rooooooooooooooooooooogggggggg ).





A ta,a voastra sincera Blonda

PS :Bruneto am vazut ca mi-ai furat semnatura.O data inchid ochii,a doua,pun mana pe telefon.Sau pe tine,depinde cat de departe suntem una de alta

3 comentarii:

  1. Este adevarat ca obisnuinta se asterne intr-un cuplu dupa ceva timp...important este sa stim cum sa iesim din rutina aceasta creata tot de noi..pana la urma. Oricum noi,fetele,suntem mai inventive..numai noi stim cum sa ii facem pe iubitii nostri sa nu se plictiseasca.. Cel putin asta este parerea mea. Si cu gasitul de mesaje dubioase,apeluri la 3 dimineata cu numar privat etc...daca acestea n-ar fi nu s-ar mai povesti.:)) Trebuie sa incercam sa fim mai dure si sa acceptam realitatea..toti se duc mai devreme sau mai tarziu...important e sa stim cum sa ii atragem inapoi..ca sa nu se duca de tot:)) Te pup , Laura!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Comoditatea cotidiana de care vorbeam in alt comentariu. Heh..

    RăspundețiȘtergere