luni, 4 ianuarie 2010

Invatatura de minte

Sparge-ti naibii zambetul ala inghetat de pe fata! Fii cerebrala! Si ce daca? Nu e prima oara! Cu siguranta o sa fie pentru ultima oara! Va fi ca atunci cand iti faci praf placinta in cuptor si data viitoare iese mai bine. Si data de dupa si mai bine! Si tot asa..
Asa facem noi femeile, ne bucuram pe moment de ce traim si dupa ce vedem consecintele stam sa ne smiorcaim la prietenele noastre. Ca, e vina mea?! Am facut eu ceva gresit?! Da, e vina ta! Puteai sa opresti totul de la bun inceput..Nu e ca si cum nu aveai tabelul cu calorii alaturi..
Ma gasesc intr-un moment in care ma apasa acum mai mult ca inainte.. de ce e mai greu acum, cand odinioara era un stil de viata..? Da, era un stil de viata sa mananc tot ce pofteam! Na, ti-a trebuit cozonac, ti-au trebuit nuci, siropuri si torturi..Acuma ai de lucru! Ai avut de ales intre salate si porci si n-ai putut sa zici nu..Nu, cum sa zici nu la un porc cand arata si mirosea asa bine?! Desi, ai zis ca nu mai mananci porc, desi ai zis ca te limitezi la sarmalute..Ai pus si smantana si acuma.. Rezolva-te!
Alearga, detoxifiaza-te, da-ti palme, ca nah..kilogramele se dau jos greu..
Dar sa-ti fie invatatura de minte!
Aveti grija fetelor cu mancatu' asta...


Bruneta

6 comentarii: