joi, 17 decembrie 2009

Despre femei

Eh uite aici o intrebare care ma tot bantuie in ultimele zile: Oare sunt toate femeiile curve? Evident ca cele de fata se exclud, la fel si mamele lor. Bine, curve cu sens de scorpii, fara suflet, nu prostituate, evident.
Avand atat de multi prieteni, amici baieti, mi-a fost dat sa aud tot felul de intamplari nefericite. De la dezamagiri care mi-ar fi frant inima pe viata, pana la faze care te lasa siderat. Toate in legatura cu femeile care au facut, fac sau vor face parte din viata lor. Nu cred ca exista barbat pe pamantul asta care sa nu fi fost vreodata ranit de vreo femeie. Poate asa ajung pana la urma barbatii niste nenorociti cu unele biete fete, din cauza unor alte femei. Asa incat barbatul dupa care esti tu disperata, sau care ti-a rupt tie inima in sute de bucatele , este la randul lui disperat dupa o tipa care i-a rupt lui inima. Prin urmare, roata morii se'nvartest neincetat.
Revenind la ideea principala, raspunsul meu la intrebarea mai sus expusa este un mare si indubitabil DA! Din pacate asa e, la un moment dat in viata, fiecare dintre noi, reprezentantele sexului superb vom rani un barbat. Vom alege altul, vom pleca fara raspunsuri la intrebarile lui neincetate, vom refuza inelul de logodna, ne vom hotara subit ca el nu este ceea ce ne doream fara sa ne gandim la cata suferinta lasam in urma noastra. Eh, dar aici vine partea frumoasa. Vom face toate lucrurile astea cu asa o dulce parsivenie incat il vom convinge pe saracul "victim" ca de fapt e vina lui. Dulce venin purtam, urata denumire primim.
Deci ce e de facut? Corect este sa judeci o persoana doar in legatura cu tine. Daca barbatul si-a capatat renume de "curv" pentru ca 10 ani a umblat doar din floare in floare, asta nu inseamna ca omul nu poate sa-ti fie fidel sau sa nu te raneasca. Exact asa si cu femeile. Daca l-a ranit pe unul oribil , nu inseamna ca asta e caracterul ei. Asa ca ,repet, poate se inregistreaza, judecati persoanele doar din prisma relatiei pe care o au cu voi.
Pana una alta, despre femeie se spune ca e ochiul dracului. Adevarat. S-au starnit atat de multe razboaie din cauza lor incat aproape pot sa spui ca prin ceea ce reprezinta ele, fac lumea asta sa se invarta.
Tata, in calitatea de barbat ranit, pentru ca si el, evident are de spus o poveste oribila in legatura cu o fosta iubita, mai are o vorba. Femeia trebuie batuta. Daca tu nu stii de ce, ea stie. Asta apropo de dulcile noastre minciuni.
Minunate finte suntem, intersanta putere avem. Felicitari femeiilor din jurul meu care reusesc necontenit sa uimeasca, sa hipnotizeze, sa impresioneze barbatii din jurul lor. Si sincerele mele felicitari barbatiilor care, in ciuda dezamagirilor, ajung sa aprecieze si sa alinte alte femei. Bravo celui care a inventat dragostea, e cel mai de folos lucru de pe pamant.






A ta, a voastra, sincera Blonda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu