miercuri, 2 decembrie 2009

48 de ore

Na ca am primit ce-mi doream! Doua zile pline de stat in pat, degeaba. Am racit si mama mi-a interzis sa ma dau jos din pat mai departe de 5-6 metrii. Adica pana la bucatarie sau pana la baie, in rest, alte zone imi sunt interzise.
Si uite asa de acum doua zile de pe la pranz imi tocesc spatele in pat. Ba ma uit la televizor, ba citesc presa pe net, ba mai casc ochii la pozele altora pe facebook. In concluzie relaxare fizica si mentala totala.
In astea 48 de ore legate de cand stau in pat , am devenit experta in gradinarit, in redecorat, in tatuaje, in dating si in gatit.Discovery travel, Travel Channel, Fashion Tv, Club Zone si din cand in cand restul programelor nationale.
Am ajuns in asemenea hal de plictis, incat am citit un blog in spaniola (in conditiile in care eu nu stiu o boaba de spaniola) , noroc ca avea o gramada de poze, deci am mai prins ideea.
Prin urmare, am avut timp sa ma informez in legatura cu tot ce se intampla prin Ro si nu numai. Cica anu asta 1/2 din populatie nu o sa-si mai cumpere brad. Oare tot o sa fie gramezi, gramezi de brazi abandonati in piata Obor sau ca printr-o minune, oferta o sa se muleze pe cerere? De asemenea 40% din populatie renunta la alcool (asta cumva e de bine) si peste 30% renunta la cozonac, lucru care mi se pare deosebit de trist, e ca un Paste fara oua rosii.
In alta oridine de idei, cica am depasit punctul culminant al crizei financiare. Genial! Pe aia politica o vom depasi anu asta sauu...? Ce trist, a trecut criza peste noi ca prin branza, nimeni nu a luat nicio masura anticriza, dezamagitor. Uite asa, cand altii inregistreaza o crestere de 0,ceva , noi inregistram o crestere negativa de 8,6 si ne laudam ca nu mai e 8,8. Bravo baieti, sa va tineti de treaba in continuare ca suntem pe drumul cel bun.
De asemenea, m-am uitat la muuuulte emisiuni politice. Am vazut ca pe facebook a fost pornit un fel de razboi intre sustinatorii celor doi candidati la presedentie. Gata, s-au rupt prietenii, s-au spus lucruri urate, s-a iesit in strada. Bravo voua pentru convingere. Mie imi pare rau ca este prima data cand am drept de vot la alegeririle prezidentiale si n-am ocazia sa votez pro-cineva (pentru ca niciunul dintre candidati nu este potrivit pentru presedinte din punctul meu de vedere) ci ma duc sa votez contra unuia dintre candidati. Mare alegere ce fac, dintre doua rele, o aleg pe aia mai putin rea. Poate gresesc insa.
Voi va vaccinati impotriva "gripei noi"? Eu nu m-as vaccina, cu toate ca cica deja a facut 5 victime la noi in tara...Mai bine nu mai ies din casa toata iarna si gata, pur si simplu mi-e frica de acest vaccin. Daca apar reactii adverse? Pana la urma, am auzit multi doctori spunand ca nu e asa grav daca te infectezi cu virusul asta, ca daca te tratezi cum trebuie, iti trece. Pana una alta, va asigur ca , cu toate ca sunt racita, e vorba doar de o raceala obisnuita, nu exista riscul/ sansa sa mor.






A voastra Blonda.

Un comentariu: