joi, 3 decembrie 2009

Ce bine ca esti..

Exista ceva magic in relatia dintre doi indivizi. Vorbesc despre dragoste acum. Despre intelegere, despre dor, despre dorinta, despre respect, despre pasiune si despre acel sentiment stabil si matur, despre dragoste.
Mi se pare minunat ca ajungi sa ma cunosti mai bine decat imi cunosc eu propria persoana. Ca stii exact ce mi-ar face placere, ca imi cunosti corpul de 1000 de ori mai bine decat as putea ajunge sa-l cunosc eu vreodata, fiecare centimetru de pe spatele meu a fost sarutat de catre tine, alintat, mangaiat. Imi stii pe de rost toate alunitele de pe corp, de parca ar forma o harta minunata catre vrun secret. Cum de ajungi sa stii exact ce sa-mi spui si cand ca sa ma predau in bratele tale? Tu stii ce bine iti miroase pielea dimineata? Imi impregnezi corpul cu mirosul tau iar de cate ori dau de el, de atat de multe ori imi e mai dor de tine. Parca cineva ti-a creat clavicula in asa fel incat obrazul meu sa se odihneasca perfect in ea. Piciorul meu parca este creat special pentru mana ta. Parca reactioneaza numai la mangaierea ta. Cuvintele tale au alt inteles in mine, voi intelege mereu dincolo de cuvinte, voi simti mereu mai mult, doar pentru ca stiu ce vei face maine, voi fii fericita azi.Ce bine ca esti, ce mirare ca sunt!

3 comentarii:

  1. Nu pot decat sa zambesc si sa doresc.

    Daca ai scris asta cuiva, sun gelos pe baiatul respectiv ca are o fata langa el care simte asa ceva. Felicitari, in cazul asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. e vorba despre mine. anonim frustrat?

    RăspundețiȘtergere
  3. Scrii foarte frumos..Bravo! :)

    RăspundețiȘtergere