luni, 7 decembrie 2009

Ce va recomand II

Ati vazut beculetele de pe Magheru? Oribile, nu-i asa? De ce trebuie sa fie asa colorate, n-am sa inteleg niciodata. Ce, becurile rosii sunt mai scumpe ca alea albe asa ca e combinatie sa cumperi becuri in toate culoriile pamantului? Incantator, te tavalesti pe jos de placere vizuala, mai ceva ca la Paris mon cher!
Ma rog, lasa asta. Sa te duci in Cismigiu. Acolo sa vezi beculete frumoase! Si un brad extrem de frumos, un targ de Craciun, alei frumos luminate, vin fiert, vata de zahar, o sanie mare-mare cu 4 reni ( in care din pacate n-ai cum sa te sui, ca deja era utopic). Am fost cu iubitul meu care , intr-o clipa de confuzie, s-a lovit de o persoana si era gata-gata sa-i spuna "excuse me". Chiar te baga in confuzie, un parc ornat extraordinar de frumos si cu bun gust, mai, mai ca te vezi la Viena. Bine, am scapat rapid de sentimentul asta cand am trecut pe langa doi care se certau ca la usa cortului . Nah, cupluri d-astea moderne, in care el ii controleaza toate apelurile iar daca cumva o suna vrun barbat, tipa se va alege cu cel putin o mangaire mai puternica peste ceafa, daca nu peste ochiul stang. Revenind la parc. Extrem de frumos! Am auzit ca au facut ceva de genu si in Herastrau si in Tineretului. O sa ma duc sa vad ce-i pe acolo si va spun pareriile mele dupa.
Pana una alta, joi ma duc la Circ du Soleil. Da, vin la noi in tara! Eu va sfatuiesc sa va cumparati bilete, un asa spectacol nu trebui ratat!
Intre timp, intrati pe siteul asta , delectati-va ochii cu femei frumoase, poze reusite si, asemenea mie, cu muzica foarte foarte buna.
Inca o chestie, daca sunteti raciti, beti mult lapte fierbinte cu miere, ajuta mai mult decat ceaiul iar din punctul meu de vedere e si mult mai bun!

Hai ca simt ca vine Craciunul , e aproape, abia il astept!


A ta, a voastra, Blonda.

2 comentarii:

  1. De unde ti-ai luat bilete? Pls raspunde-mi in timp util ca as vrea sa merg si eu. Mersi

    RăspundețiȘtergere
  2. Am primit invitatii de la romtelecom, n-am luat bilete...Spectacolul se tine la polivalenta, poate gasesti acolo! Bafta!

    RăspundețiȘtergere