duminică, 6 decembrie 2009

De la Mario...

Dupa un post atat de personal si plin de substrat si consistenta imi e oarecum dificil sa abordez acelasi subiect fara a avea lucruri atat de profunde de spus.Dar fiind vorba despre orgasm, voi interveni cu o alta viziune, mult mai superficiala recunos. Intrebarea este: "Ce culoare are orgasmul?" Si o putem privi din mai multe puncte de vedere, ce culori vedem in momentul acela, ce culoare ii asociem cand vorbim despre el, sau ce culoare ii dau cei care nu l-au vazut niciodata.Am gasit un raspunsuri dintre cele mai interesante: o tipa mi-a zis ca ar fii mov pentru ea in orice circumstante,dar sunt sigur ca nu a luat in calcul chiar orice situatie, cum ar fii un orgasm in timp ce ea sprijina cu capul o oglinda crapata intr-o baie publica, se tine cu darjenie de chiuveta prinsa intr-un singur surub, isi tine rochia ridicata cu dintii ,iar el se chinuie sa nu isi pateze hainele de lichidele si fluidele de pe gresia acelei bai in timp ce necunoscuti bat la usa.Dar nu ma pot pune cu viziunea omului ca d-aia e viziune.. Apoi viziunea unei virgine - a se consemna cunosc o virgina, ultima cred :)) - ea saraca incearca sa spuna ca ar fii ceva culori vesele(spera si ea), o combinatie de turcoaz,roz,mov, galben pal al soarelui la rasarit pe un camp de maci si alte chestii gretos de simpatice. Isi va da de toti peretii aceasta impresie odata cu prima intalnire cu grotescul realitatii,dar inca odata cine sunt eu sa ii critic viziunea, ii pastrez parerea si ma amuz.O prietena zice ca ar fii incolor , inodor insipid, si ca nu poate fii descris in cuvinte ca e un sentiment si nu il putem asocia cu un ceva atat de concret cum este o culoare, o fii la ea poate insipid si inodor ,cred ca ar trebui sa iasa mai mult din casa,poate gaseste ceva masculi interesanti sa ii aduca putina culoare in orgasm. Eu ziceam ca ar putea fii un flash de alb negru genul aceluia pe care il vezi in timp de te elecrocutezi la prajitorul de paine in timp ce tii strans in cealalta mana un cutit de dezosat pestele,papucii din picioare simti ca te strang din ce in ce mai mult si ai vrea doar un pahar cu apa.Un fel de placere sadica, dar importanta este starea de spirit ce o dobandesti dupa. Arta cere sacrificii mon-cher. Nu va dau nici un sfat istet pe final cum face blonda ca mi-e teama ca il urmati si poate transform lumea in copii ale mele.Care ar mai fii amuzamentul ? daca as reusi sa ii transform pe cei din jur dupa placul meu ar fii o luma fara surprize. Asa ca faceti ce va taie capul si aveti grija la prajitorul de paine,e un instument al diavolului.

5 comentarii:

  1. cine a scris bullshitul asta ? e un tip, mario ? am inteles bine ? daca da, nu mai faceti din astea fetelor. daca e scris de bruneta atunci ..cam atat cu snspa-ul ala.M-am decis.Imi place blonda, scrie corect dpdv gramatical, face textul citibil. La tine - cel/cea care ai scris dracia asta - e un amalgam de idei aruncate intr-un bol si amestecate cu picioarele. Conditionalul prezent e cu un "I" - ca si cel prezumtiv.virgule foloseti ? daca da, unde ? sau cum ? e jenant vizual si greu de urmarit textul...care text ...penibil, penibil. flashul alb negru nu inseamna culoare caci ambele sunt non culori. fluidele... sunt lichide (ca nu cred ca te refereai la ceva gazos in mijlocul futaiului); iar cu prajitorul de paine nu stiu cum e sa te electrocutezi caci pare-mi-se ca doar retarzii ar putea reusi performanta asta. iar sadic e atunci cand ii chinuiesti pe altii (cum ai facut-o cu cititorii blogului acum), pentru sine se numeste masochism. si asta ai vrut sa zici la faza cu paharu de apa si cutitul de peste dezosat, fraza pe care cel mai probabil, doar mintea ta lejera a inteles-o. mai intelege ceva, aici postezi pentru public, daca vrei sa te inteleaga cineva, macar scrie corect. ai dreptate cu o chestie, e intr-adevar un post superficial, la fel ca ideea care se vrea a rezulta din el. culoarea orgasmului ? nici una la tine, iti trebuie creier care sa proceseze asa ceva....

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) Ma amuza teribil! Cand l-am lasat pe Mario sa posteze (Mario care da, e baiat) l-am lasat doar pentru ca e varsator ca si mine, blonda
    (pe cat de superficial pare). Nici nu i-am citit post-ul inainte sa-l public. Dar m-am amuzat teribil dupa. Am recunoscut aceleasi idei pseudo filozofale comune cam tuturor mintiilor sclantite de varsatori. Doar doi intelegem astfel de alunecari ale mintii, scrise fara sens practic, doar pentru ca asa ne vine sa scriem.
    Fiecare are dreptul sa scrie ce vrea, cum vrea. Fiecare are dreptul la parere, asa ca dragule comentator, felicitari pentru parerea ta bine argumentata!
    Eu o sa-mi incurajez toti amicii, prietenii baieti sa scrie. Blogul, de majoritatea e privit ca ceva tipic feminin, dar eu vreau sa-mi incurajez masculii sa-si contureze o scurta idee in forma unui mic text. Hai sa ne exersam mintea impreuna, oricat de stangaci am fii prima data!
    Ah! Multumesc pentru aprecieri anonimule!


    Blonda

    RăspundețiȘtergere
  3. Caut greseli in fiecare propozitie,judec aspru fiecare opinie ce nu imi apartine, nu dau dreptate nimanui orice-ar fi; scot fum si scantei, ii contrazic pe toti pentru ca pot,sunt adevarul suprem, fiinta perfecta,detin cunostintele cele mai adanci, dumnezeu a fost creat dupa chipul si asemanarea mea, la cerea mea; toata lumea ma idolatrizeaza si imi dedica ode, nici macar cei ce incearca sa ma combata nu isi pot stapani admiratia ce mi-o poarta.Sunt tot si ma reprezint doar pe mine,caci nimeni altcineva nu merita.
    Ma numesc Anonimul si sunt sociopat !

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) Felicitari visurat...dar ca sa o dai anonima, trebuie sa o semnezi! :)) Genial!

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga mea, anonimul chiar are dreptate: postul este cel mult slabut, iar greselile gramaticale din abundenta. Este o lipsa de respect pentru cititori si pentru munca ta (daca nu l-ai scris tu) sa publici o astfel de aberatie de text. Iar daca initial am zis ca poate e reala faza cu mario, acum nu te mai cred. Am descoperit aceleasi greseli pe care le faci frecvent, ceea ce e si mai tragic pentru ca inseamna ca sunt din nestiinta ca sa nu spun prostie, nu din graba sau neatentie. Spre exemplu: scrantit nu sclantit, asa cum este calorifer si nu calorifel. Doar doua ca sa nu ma apuc sa repet ce-a scris si Anonimul si nici sa dau lectii de gramatica, pentru ca acestea costa in cazul tau (doar pentru ca e nevoie de cam multe, de-asta sunt contra cost, si timpul costa bani!)

    RăspundețiȘtergere