vineri, 4 decembrie 2009

Un subiect tabu

M-am gandit foarte mult inainte sa ma asez in fata laptopului si sa abordez subiectul asta. Sunt sigura ca imi voi atrage multe critici, dar dupa mai multe discutii cu mai multe prietene, am ajuns la concluzia ca, cu toate ca e un subiect tabu, trebuie discutat si asta.
Azi vreau sa va vorbesc despre mimantul orgasmului. Aviz baietiilor nerabdatori, n-am cum sa va spun cand mimeaza prietena voastra si cand nu, pentru ca suntem niste actrite cu diploma toate.
Sa o luam cu inceputul, imi propun sa vorbesc cu voi, fetele in post-ul asta.
In urma cu ceva timp am citit o carte despre psihologia cuplului (despre ce altceva?) si despre sexualitate. Acolo se vorbea despre ideea gresita ca femeia TREBUIE sa aiba orgasm sau va pica intr-o depresie fara limite. Gresit! Gresit! Gresit! Cica doar barbatii sunt fizic creati astfel incat sa trebuiasca sa... termine, la fete e doar un accident fericit.
De ce dragutelor mimati? Sa stiti ca nu e o insulta pentru partener daca nu reusiti sa atingeti punctul culminant. Sa ne gandim putin la cercul vicios astfel creat. Voi mimati, el are impresia ca va e bine deci nu va incerca niciodata sa va faca sa va simtiti mai bine. Corect? Din fericire pentru noi, baietii nu sufera de vestita boala feminina numita "instabilitate emotionala" (sau paranoia, cum preferati). Daca voi nu reusiti sa.. terminati, ei nu o sa considera ca nu este atragator in ochii vostrii, nu o sa se gandeasca ca e vina lui si nu o sa pice intr-o semidepresie asa cum facem noi cand ei nu reusesc sa...aprinda artificile.
Ideea acestui post, concluzia la care vroiam sa ajung este ca nu e de datoria femeilor sa minta baietii incat sa-si formeze ei o parere buna despre propria persoana. Daca unui tip ii va pasa de tine, va cauta sa te simti bine alaturi de el in pat si atunci n-are rost sa-l "minti", practic nu-l ajuti cu nimic. Daca tipului cu care te culci, nu-i pasa prea mult de tine, nici nu va fi interesat de orgasmul tau, asa incat iar n-are rost sa mimezi.
Poate incepeti sa va ganditi si la voi...




Sa va iubiti frumos si cu spor, dar nu cu prea mult ca e post totusi:)





A ta , a voastra Blonda.

Un comentariu:

  1. haaha...geniala faza cu..."poate incepeti sa va ganiti si la voi"corect....respect yourselfs girls!!!!
    semnat : Emma :)

    RăspundețiȘtergere