luni, 15 februarie 2010

Te iubesc pe 14.

Ieri a fost Valentine's day, stiati? Fooooarte romantica "sarbatoare", mai ales cand n-ai iubit si nici n-ai de gand sa-ti faci.
Se facu seara si am iesit cu iubitul meu 3 in 1 (adica cei mai buni 3 prieteni ai mei) intr-o cafenea despre care am fi bagat mana-n foc ca e plina. Teapa. Noi si inca 2 mese cu oameni singuri pierduti in zare. Foarte trist momentul pentru noi toti cand am realizat ca majoritatea oamenilor traiesc in cuplu. Noi suntem exceptia care intareste regula. Pai si in conditiile astea te apuci si te intrebi ce anume e defect la tine. Sau bine, ca sa ne facem sa ne simtim mai bine spunem ca noi pur si simplu nu facem compromisuri. Ce frumos suna, suntem atat de plini de noi incat nu reusim sa legam o relatie. Ei nu asta era revelatia cea mare a zilei de ieri, e doar o mica paranteza, oricum nu putem sa ne plangem de singuratate la cei 21 de ani ai nostrii..mai avem timp pana la 30.
Privind lucrurile din alt unghi, chiar m-a impresionat absenta oamenilor din cafenele. Frumos ca macar o data pe an iesiti doar voi doi, la o cafea, la un restaurant, un film sau stati in casa si va iubiti. Evident ca nu-i nevoie de un motiv pentru a face astea, dar e frumos ca ati petrecut "sarbatoarea" asta atat de comerciala alaturi de jumatate. Frumos ca , spre deosebire de alte dati, v-ati gandit prima data la ce program puteti sa va faceti cu iubitii, nu cu prietenii.
Ei si pana la urma, daca nu a fost vorba despre dragoste pasionala ieri, a fost vb despre intentii, invitatii, declaratii, prietenie si amuzament. Deci ceva bun tot a adus si pentru noi, mica grupare a celor singuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu