miercuri, 10 februarie 2010

Catre anonimi

Buna ziua,

Numele meu este Laura Lungu, stiti deja destule despre mine de pe blogul asta, deja imi legati numele de un chip si de un standard comportamental. Prin urmare, eu am dreptul la o parere, la critica, la lauda in ceea ce va priveste. Voi stiti daca eu sunt pertinenta sau nu.
Accept pe blogul asta si ,in general, in viata, critica de la oricine se recomanda. N-am sa accept insa niciodata critica de la cineva care se ascunde sub anonimat. De ce anume te pazeste anonimatul? Sau bine, cum crezi ca vreodata vei putea fi luat in seama cand n-ai nici nume, nici fata, nici personalitate, nici o parere coerent formulata? Cand o sa vina ziua in care o sa va asumati parerile voastre si nu o sa va mai fie frica sa criticati pe cineva neprotejati de anonimat ? Imi raspund singura la intrebarea asta, cand o sa fiti capabili sa aveti incredere in parerea voastra. Mai cresteti putin.
In alta oridine de idei, astept cu interes sa sariti de fund in sus toti anonimiilor cum ca sunt ataaaat de superficiala ca scriu treaba asta. Da frate, sunt superficiala si cum vrei tu sa fiu, dar macar eu imi asum treaba asta. Eu sunt Laura si uneori spun cretinitati sau fac tampenii, uneori sunt superficiala, uneori sunt proasta si uneori am idei care ma desprind din multime. Asta sunt eu, cu rele si bune.
Pe aceasta cale insa, as vrea sa le multumesc celor activi pe blogul asta. Am gasit, in multe din criticile voastre semnate (iar aici ii amintesc doar pe Dumnezeu si G.O.A.T. pentru ca sunt in memoria mea recenta) multe idei inteligente si pertinente, sustinute de o identitate, chit ca e doar virtuala. Felicitari celor care au glas, care se individualizeaza, care nu simt nevoia sa injure din multime pentru ca nu pot fi recunoscuti. Felicitari voua!

Cu stima si mai putin drag,
A voastra antipatica,
Laura

14 comentarii:

  1. dar nu a injurat nimeni :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Tocmai asta e problema ta, vrei sa stii cine e persoana respectiva ca sa te compari. Reflecteaza mai bine daca este corect ce spune si nu din partea cui vine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu toti anonimii sunt rai :) ar trebui sa stii asta mai bine...

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai stiu foarte bine si va multumesc pentru toate cuvintele frumoase de pana acum..dar n-am cum sa ma revolt cand vad ca unii critica aiurea in tramvai si lucruri total superficiale, doar ptr ca sunt protejati de anonimat. Am impresia ca sunt la ora de gramatica, parca nu sunt in stare sa urmareasca povestea unui post..

    RăspundețiȘtergere
  5. "Tocmai asta e problema ta, vrei sa stii cine e persoana respectiva ca sa te compari. Reflecteaza mai bine daca este corect ce spune si nu din partea cui vine."
    N-am nevoie de model ptr comparatie, am nevoie sa vad ca cei care ma critica au un pic de prestanta si pertinenta. Asta doar ca sa inteleg ca poate le iau in seama critica, nu ca o fac doar din rautate.
    De unde pana unde nevoia de comparatie? cum ma compar eu de ex cu Dumnezeu? Ai intrat vreodata pe profilul lui? Nu are profil, te trimite intr-o pagina web.
    Nu simt nevoia sa ma compar, insa exact cum nu mi se pare normal sa-l fac pe anonimul care comenteaza aiurea prost, nu mi se pare normal nici inversa.
    E vb despre schimb de replici asumate.

    RăspundețiȘtergere
  6. de obicei, anonimii sunt cunoscuti ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. dak anonimii te deranjeaza atat de mult, nu le mai da posibilitatea sa comenteze.

    RăspundețiȘtergere
  8. ah, dar eu imi iubesc anonimii. imi fac tot felu de scenarii cu ei in mintea mea perversa. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. ar trebui sa nu te mai desconsideri atat

    RăspundețiȘtergere
  10. Ionut tu ce cauti aici, nu vezi ca am o discutie cu anonimii, nu te mai recomanda :D
    Uite, in exemplu de fata...de unde stiu eu cui raspund? Sau daca are rost sa raspund persoanei respective? In general ofer o mie de sanse oricui, dar n-am cum sa va consider parteneri buni de discutie, daca nu-mi dati sansa sa va recunosc si cu alte replici...
    Cat despre cenzuratul vostru, mi s-ar parea o tampenie. Toti avem dreptul la o parere, d-asta mi-o si exprim atat de des eu. E parerea mea. A MEA. Asta e important, ca apartine cuiva. Asa stiu cu cine am schimbul de replici, stiu ce-ai spus inainte, stiu cum sa-ti raspund.
    In alta ordine de idei , eu va incurajez din toata inima sa comentati, sa criticati, ne intrecem si in injurii daca vreti, dar am pretentia sa comentam la subiect.E absurd sa vorbesc despre dragoste si sa ajung sa fiu facuta urata, de exemplu. N-are nicio legatura. N-ai nicio parere in cazul asta, ai doar o frustrare.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dragi cititori,

    Va rog sa cauti in comentariile anonimilor cuvintele "proasta" si "urata" si eventualele injurii. N-am ochelarii la mine. :-b

    Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  12. "Anonim spunea...

    oare ce anume salasluieste in capatanile pline de sampon caramel zeama de varza si parfum?ca din monologu de mai sus...:)) trag concluzia trista ca ..nimic"

    RăspundețiȘtergere
  13. Haide mai Laura, comentariile astea sunt cele mai fun, adic serios, anonimii astai rautaciosi sunt "prieteni" de-ai tai, cunoscuti, amici care d'abia asteapta sa ai ceva intre dinti ca sa te poti face de ras, si aici pe blog, le dai ocazia sa te faca albie de porci semnand "anonim" si sa te ridice in slavi ca buni prieteni. Considera ca le faci un bine "prietenilor" tai, au ocazia sa-si verse toate frustrariile aici, in loc sa se intalneasca si sa dea bani pe-o cafea la Mon Cher cu pretextul "ce-a mai facut blonda"

    RăspundețiȘtergere
  14. suntetzi dea pula ambele

    RăspundețiȘtergere