vineri, 5 februarie 2010

Efectul Bumerang

Eh uite o treaba care ma amuza. Am niste nenorociti de cercei luati pe gratis (sau poate mi-au dat ei bani, chiar nu-mi aduc aminte) de H&M la reduceri (Doamne nu ma intelegeti gresit acum, iubesc H&M-ul si sunt profund indragostita de reduceri) acum vreo 2 ani care pur si simplu nu vor sa ma lase in pace. Mai sunt si uratei. Stiti, modelul ala clasic, rotund, asa de cocalareasa, aurii. I-am pierdut pana acum de...sa zic asa...13 ori. Mi-au cazut din ureche in discoteca, in restaurante, in vizite, peste tot. Ultima data i-am pierdut de 2 ori la o petrecere cand chiar am insistat sa nu-mi fie cautati, sa-i las sa zburde liberi. Ei nu, cerceii mei de tinichea strambata (ca d-asta imi tot cad din ureche, ca s-au uzat si sunt stambi) se tot agata de mine si tot insista sa vina inapoi acasa dupa fiecare iesire in oras.
Aseara in schimb, imi scot cerceii tinuti bine in cutia lor speciala, din pene de pauni, cercei arhi-cautati prin tot orasul si pe care i-am purtat maxim de 3 ori. Eram mandra cu ei, gata, deja ma scoteau din anonimat. Ce mai, ei ma purtau pe mine nu invers. Dupa o cafea calma , ajung acasa, ma pun pe pat si...stupoare, mi-am pierdut un cercel. Dezastru. Pe noptiera mea sta acum o singura pana, asteptand in liniste si intr-o tristete aproape macabra sufletul pereche. Degeaba dragul meu, e pierdut in lume, purtat prin cartiere dubioase de rafale de vant crude si crunte.
Unde vroiam sa ajung cu epopeea cerceilor mei..oare asa e si in viata? Daca ceva iti este destinat, oricat ai incercat sa negi, se intoarce ca un bumerang la tine, de fiecare data cand il arunci? Tu il scoti pe usa, el intra pe geam si tot asa pana ajungi sa-l..iubesti? Pe de alta parte, cand vrei ceva mai mult decat ti se cuvine, e cumva inevitabil ca "acel ceva" sa incerce sa se scuture de tine? Cumva ajungem sa nu mai vedem padurea de copaci, sa cautam ceva mai bun, mai mare, mai frumos, mai performant, mai destept, cand ceea ce ne este cu adevarat sortit, ne sta agatat de gat (de ureche in cazul amplei fugiri de stil). Ne uitam imprejur, mai atenti de data asta?


A voastra Blonda.

9 comentarii:

  1. stilul carrie:) sex and the city

    RăspundețiȘtergere
  2. stilul domnle desi mi-o ard super secsi piti trendi gang doro si alte apelative tip boss,sunt si incredibil de inteligenta si pasionala fata si super desteapta pe deasupra fata! :)) haha no offence

    RăspundețiȘtergere
  3. da fata,uneori nu ma mai suport eu pe mine:)) sper ca te-ai prins, alaturi de toti ceilalti cititori cat misto faceam de anonima..

    RăspundețiȘtergere
  4. "ma pun pe pat" :)) esti cam pitzi...fataaaa! :-j

    RăspundețiȘtergere
  5. Esti cam superficial si deloc amuzant sau pertinent dragutule. O sa ajungi vreodata sa vezi fondul de forma sau te vei impiedica in continuu de exprimari POATE nepotrivite (cu toate ca m-am pus pe pat, nu m-am bagat in el) ratand cu insistenta sa intelegi de fapt despre ce vorbesc?
    Daca Romania nu ar fi plina de neica-nimeni (pentru ca fiind anonim, nu pot sa te individualizez) care doar critica, n-au capacitati productive, poate am ajunge un altfel de tara.
    N-am sa accept niciodata critici din partea unuia care ma face pitzi doar ptr ca nu ma exprim cum e el obisnuit.
    Puneti dracu mana si cititi altceva daca asta nu va convine sau apucati-va voi de scris. Stiti doar sa criticati, sa stati in fata curtii sa barfiti carutele care trec si sa va plangeti de mila ca nu va creste porumbul in curte. Esti un trist.Suntem o tara de tristi.

    RăspundețiȘtergere
  6. cateva cuvinte si explodezi...mmm..te duce direct la nebunie blogu asta..primul pas l-ai facut deja. drum buuuuuuun!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari, macar acum ti-ai gasit scopul in viata.

    RăspundețiȘtergere
  8. Oricum, mi se pare in continuare atat de trist ca nu esti in stare sa digeri nimic din ce iti scriu. Joc tenis de perete cu mintea ta, nu-mi dai nicio replica pe subiect.

    RăspundețiȘtergere
  9. nu eu am blogul, nu eu ma atac, nu eu fac referire la nume.

    RăspundețiȘtergere