marți, 23 februarie 2010

Feisbuc

Mama ce-mi place inventia asta stupida, abia astept sa imi pornesc laptopul sa vad ce evenimente mai sunt prin oras, cine a mai fost la nu stiu ce petrecere la care n-am reusit sa ajung, cine ce face, cu cine mai vorbeste, pe cine mai cunoaste. Imi place lumea asta virtuala pentru ca imi permite sa cuprind si sa particip la mai multe evenimente de-odata.

Deja am amici de pe facebook, i-am vazut mai intai acolo, am vorbit pe chat-ul feisbuc, dupa pe mess, dupa la tel, dupa in club si tam-tam: ne-am ales cu o amicitie noua.
In ceea ce priveste afacerea noastra, am reusit si prin intermediul facebook-ului sa ne facem o retea de fani de vreo 900 de membrii si chiar am inceput sa primim telefoane din afara, de la oameni care ne-au vazut acolo.
Imi place ca poti sa vezi cum arata un loc, cum se imbraca lumea, ce gen de lume merge acolo, chiar inainte sa ajungi acolo. Cumva, acum, ne iau mai putine lucruri prin surprindere.

In schimb, imi mananca o gramada de timp pe care as putea sa-l folosesc altfel. E un fel de barfa-united, un soi de drog pe care nu pot sa-l las.Bruneta mea imi spune cu fiecare ocazie cand vine la mine si ma gaseste cu laptopul in brate ca am nevoie de alta preocupare.Eh uite ca mi-am gasit alta, am facut blog!:D


Voi micutilor, sunteti dependenti? Hai, ne facem grup pe FB?




A voastra Blonda.

6 comentarii: