vineri, 5 februarie 2010

Frici si retineri.

"Nothing of me is original. I am the combined effort of everybody I've ever known." - Chuck Palahniuk (Invisible Monsters)
Am dat peste citatul asta acum cateva luni. Atunci n-am stat prea mult sa-l analizez, dar privind in retrospectiva, acum il inteleg perfect. Toti "trecatorii" prin viata noastra cotidiana ne transforma si ajungem sa-i chinuim pe cei de acum, pentru cei trecuti. Nu zic sa nu fim prudenti, dar am gresit mult cand am fost retinuta, doar de teama de a nu pati ce am mai patit. Tardiv o spun, fiecare om trebuie analizat in relatia pe care o are cu noi, independent de experientele trecute, de etichetele pe care le poarta.
Mi-ar placea sa-mi regasesc personalitatea pura, sa o curat de cicatricile trecutului si fricile viitorul. Sa nu mai fiu cinica, suspicioasa, controlata, sa ajung sa ma descopar cum sunt cu adevarat, sa nu ma mai lovesc de ceea ce-au creat altii din mine. Mereu gasim scuze pentru greselile noastre, dam vina pe ce ne-au spus unii, pe ce ne-au facut altii, cand, de fapt, un capitol inchis, n-ar trebui niciodata redeschis. In plus, odata cu inchiderea unei carti, nu ramai in lumea aia, revii la viata ta...

A voastra Blonda.

3 comentarii:

  1. sunt de acord cu ce scrii aici si imi place foarte mult. ar trebui sa urmez exact ceea ce spui aici:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Stii vorba aia..fa cum zice popa, nu cum face el. In teorie sunt ok..in practica insa, haos. E greu sa nu-ti lasi sentimentele sa-ti controleze gandurile, spusele, actiunile..

    RăspundețiȘtergere
  3. imi place in mod deosebit ultima propozitie!rezonez cu ideea!

    RăspundețiȘtergere