miercuri, 24 februarie 2010

Scrisoare de adio

"Stii ca am avut intotdeauna nevoie de tine si mereu ti-am transmis asta prin gandurile mele. Pentru ca, sa stii, de fiecare data cand tu te gandesti la mine, ma gandesc si eu la tine. Nu stiu cum s-a format legatura asta dubioasa intre noi sau cat de puternica e mintea mea, cum de se face ca imi absorbi din minte cuvintele si prind viata rostite din gura ta.
Astazi m-am gandit la noi si ne-am vazut inca o data cum eram. Asa frumosi si totodata defecti, fericiti si dezamagiti, intr-o totala antiteza, indragostiti, fara nicio noima, vesnic unul in spatele celuilalt.
In urma ta n-au ramas decat parfumul de eugenii si orhidee, ochii tai frumosi si ciudati care nu mi-au inspirat niciodata incredere, dar in care ma pierdeam mereu si de la care nu ceream nimic altceva decat iubire. Iubire cum am daruit si eu odata de mi-am pierdut mintile si viata si am fost nevoita s-o iau de la capat numai ca sa pot uita.
Si astazi trebuie iar sa uit. Sa ma construiesc iarasi din fericiri trecatoare, din nopti pierdute in cluburi si poezii tristute, sa-mi cladesc ziduri invizibile in care sa vad ce falnica sunt; eu zambitoare, si tu trist. "


Vedeti voi, dragostea asta e ca o comedie. Nimic din ce e frumos nu e real, si tot ce e urat te zgarie pe inima. Chiar trebuie sa ne luam palme la nesfarsit ca sa invatam pana la urma ce(cine) e bine sau rau?

Dragobete fericit, dragilor! :)

Bruneta

9 comentarii:

  1. Sergio nu o sa scrie niciodata pe blog. Nu e adeptul relevarii sentimentelor in public. Scrisoarea e una oarecare, scrisa de o/un oarecare care pune punct. Si o ia de la capat:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai degraba e vorba de o don'soara ca scrisorica e scrisa la feminin:P

    RăspundețiȘtergere
  3. sergio ,,adik tipul din povestea frumoasa mai
    ..cum adik scrisoarea e una oarecare scrisa de un/o oarecare..??
    e preluata de undeva :((((

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu e a mea Ithink, credeam ca-mi recunosti stilul. In plus, eu nu spun niciodata adio, raman acolo:D


    Blonda

    RăspundețiȘtergere
  5. Aolo, e preluata din capul meu! Sunt un fel de vocea poporului :) Cautati esenta scrisorii, nu incercati sa gasiti cui se adreseaza:)

    Bruneta

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu zic sa va terminati toti cu prostiile si sa va puneti pe invatat ca a inceput facultatea :))
    Ralu', iar o arzi pe blogareala, ce naiba? te intreaba omu' asta daca ma iubesti si tu te ascunzi dupa dejte..
    Laura.. always a pleasure :P

    Inaltutzul

    RăspundețiȘtergere